već od ovog tjedna

WhatsApp opet ima novosti: Pogledajte kako će nam razgovori sada izgledati

01.12.2020 u 12:48

Bionic
Reading

WhatsAppove poboljšane pozadine mogu se pridodati svakom zasebnom razgovoru uz posebne postavke za tamni mod rada

Najnovija nadogradnja za WhatsApp donosi poboljšane pozadine, kao i pretragu naljepnica u Facebookovu aplikaciju koju, prema najnovijim statistikama, koristi preko 2 milijarde ljudi.

Najočiglednija promjena dolazi u obliku pozadniskih slika koje se od sad mogu mijenjati za svaki pojedini razgovor. 'Učinite svoje razgovore osobnima korištenjem posebne pozadine za najvažnije razgovore s najvažnijim ljudima' piše u izjavi koju je Facebook poslao Vergeu.

Izvor: Društvene mreže / Autor: WhatsApp

Zasebne pozadine mogu se birati u dvije varijante: noćni mod i dnevni mod. 'Pozadina će automatski mijenjati boju zavisno o dobi dana' kažu iz Facebooka.

Osnovna pozadina koju će prepoznati svi korisnici WhatsAppa od sad je dostupna u nekoliko različitih boja koje se mogu zatamniti ili posvijetliti po ukusu korisnika.

Facebook je također olakšao korištenje naljepnica, pruživši korsnicima mogućnost ubacivanja vlastiti naljepnica s tekstom ili emotikonima - ili pregledom kroz osnovne kategorije. 'Uvođenjem ove funkcije predlažemo tvorcima naljepnica da svaku označe tekstom ili naslovom kako bi bile pretražive drugim korisnicima WhatsAppa', mole iz Facebooka.

Konačno, tu je WHO-ovo 'Together at Home' paket animiranih naljepnica koji su 'sada puno izražajnije u animiranom obliku'.

Nadogradnja za WhatsApp dolazi tijekom ovog tjedna, a prvi koji će je se domoći su vlasnici iOS-a.