ZAPOŠLJAVANJE

Vrijeme je za novi posao? Evo najzanimljivijih IT oglasa

13.03.2023 u 14:55

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo ovotjednu ponudu IT oglasa. Izaberite favorita i javite im se već danas

Jesi li se ikada zapitao/la kako bi bilo raditi u PLIVI? Iza investicija, izvoza, prodaje i svih pokazatelja uspješnosti kompanije stoje zaposlenici koji svojim znanjem i trudom svakodnevno unapređuju kvalitetu života ljudi diljem svijeta. Svoj tim sada žele osnažiti na radnom mjestu: Specijalist za upravljanje web sadržajem sa znanjem njemačkog jezika (m/ž). U Plivi ćeš surađivati s vrhunskim stručnjacima, raditi u poticajnoj i inovativnoj sredini te koristiti najsuvremeniju opremu. Javi im se do 20. ožujka.

Srce, središnja ustanova za izgradnju i primjenu moderne e-infrastrukture u cjelokupnom sustavu hrvatske znanosti i visokog obrazovanja, traži pojačanje u timu podatkovnih usluga. Preciznije, tragaju za pojačanjem na radnom mjestu: Softverski inženjer (m/ž). Nude ti rad na zanimljivim projektima, minimalno 27 dana godišnjeg odmora, minimalnu plaću od 1.230,00 eura neto + naknadu za prijevoz, kao i motivacijski dodatak na plaću te mogućnost usavršavanja i napredovanja. Oglas ostaje aktivan do 20. ožujka.

U MIND Solutions-u pružaju tehničku podršku, stručnost i resurse korisnicima svojih usluga. Njihov iz dana u dan sve veći i kvalitetniji tim sada traži pojačanje na poziciji IT Technician - Entry Level (m/ž). Novim kolegama nude atraktivnu plaću, opuštenu i zabavnu radnu atmosferu, jasan karijerni put uz mogućnost učenja i razvoja te ugovor na neodređeno. Svoj životopis (pisan na engleskom jeziku!) im pošalji do 19.ožujka i postani dijelom MIND Solutions tima!

Oni su najkreativnija ekipa u Hrvatskoj (a i šire) za organizaciju promocija, evenata, proslava i konferencija. Njihov je posao pomicati granice mogućeg kako bi pružali jedinstvena iskustva, stvarali nezaboravne doživljaje i pokretali najbolje emocije. Oni su Promo logistika i trenutno zapošljavaju na poziciji: Audio/video/light tehničar (m/ž). Sudjelovat ćeš na ogromnom broju raznovrsnih evenata, imati posao na kojem niti jedan radni dan neće biti isti, učiti i raditi s vrhunskom opremom i najboljim stručnjacima. Zvuči zanimljivo? Javi im se do 29. ožujka.

Blitz-Cinestar, najveće i vodeće društvo za kinoprikazivačke usluge u Hrvatskoj, BiH i Srbiji, zapošljava Sistem administratora (m/ž). Ako posjeduješ minimalno 3 godina radnog iskustva na srodnim poslovima, backup sustave imaš u 'malom prstu', tražiš dinamičan i izazovan posao, voliš kino te si motiviran/a za učenje i usavršavanje, ovo je prilika kao stvorena za tebe. Javim im se čim prije, jer prijave na oglase primaju do 18. ožujka. Vidimo se u Cinestaru!