NAGRADNJAČE

Vodimo vas na konferenciju Mobility Day 2016.

20.09.2016 u 11:42

Bionic
Reading

Mobility Day konferencija, vodeća ICT i poslovna konferencija SEE regije u području računalnog oblaka, primjeni mobilnih rješenja, novih tehnologija i njihove primjene u poslovanju, obrazovanju i svakodnevnom životu, održava se 29. rujna 2016. godine u Zagrebu. Tportal.hr vas ovom prilikom nagrađuje s deset kotizacija

Mobility Day 2016 konferencija održat će se u četvrtak, 29. rujna 2016. godine, u hotelu Antunović, Zagrebačka Avenija 100a u Zagrebu.

Središnja tema ovogodišnje Mobility Day 2016 konferencije je mobilnost posvuda - kontinuitet poslovanja i povećanje produktivnosti upotrebom mobilnih cloud rješenja, te njihova upotreba u poslovanju, u privatnom životu i obrazovanju.

Svake godine, 400+ polaznika, iz više od osam zemalja, sudjeluje na 30+ predavanja i rasprava, koje drže vodeći strani i domaći stručnjaci na području mobilnog razvoja, implementacije i poslovanja.

Na MobilityDay 2016 konferenciji, na jednom mjestu, možete susresti: IT profesionalce, poduzetnike, donosioce odluka, developere, poslovne ljude, učitelje, profesore te predstavnike javne uprave. U isto vrijeme oni su gejmeri, roditelji, umjetnici, bajkeri i sportaši.

Detaljne informacije o sadržaju, rasporedu predavanja, predavačima možete potražiti na službenim web stranicama http://www.mobilityday.com.

Čitateljima tportala darujemo deset kotizacija, a dobitnici su Tomislav Debeljak, Dijana Majetić, Luka Smoljo, Darko Skuliber, Marijo Sutlović, Jasna Martinčić, Dejan Matijević, Dubravka Lubina, Andrej Turina i Zoran Kolarić.