NAGRADNJAČA

Vodimo vas na konferenciju Mobility Day 2014.

18.09.2014 u 13:26

Bionic
Reading

Mobility Day konferencija koja se održava 25. rujna u Zagrebu osmu će godinu zaredom okupiti vodeće stručnjake s područja mobilnog razvoja i poslovanja. Tportal.hr vas ovom prilikom nagrađuje s pet kotizacija

Mobility Day 2014 konferencija održat će se u četvrtak, 25. rujna 2014. godine, u hotelu Antunović, Zagrebačka Avenija 100a u Zagrebu.

Središnje teme ovogodišnje Mobility Day 2014 konferencije govorit će o sigurnosti i upravljanju mobilnim rješenjima, posebice vezano za korištenje osobnih uređaja u poslovnom okruženju (BYOD). Biti će prikazani i novi trendovi, poput razvoja mobilnih aplikacija od strane krajnjih korisnika, bez potrebe znanja programiranja. Na konferenciji će se govoriti i o mobilnim tehnologijama koje na velika vrata ulaze u obrazovne ustanove i obrazovni sustav, te kako ih se planira, u bliskoj budućnosti, implementirati u Hrvatskoj, od autoriteta na tom području.

Detaljne informacije o sadržaju, rasporedu predavanja, predavačima možete potražiti na službenim web stranicama http://www.mobilityday.com.

Poklanjamo vam pet kotizacija, a imena dobitnika objavit ćemo u utorak, 23. rujna.
Dobitnici su:

Slaven Horvat
Antonija Milić
Darko Skuliber
Marta Alić
Josip Furjan