tehno preporuka

[VIDEO] Što zaigrati u prosincu: Ovo su najbolje nove videoigre na Steamu

14.12.2021 u 20:30

Bionic
Reading

Ovog tjedna nude se Wychwood, Space Warlord Organ Trading Simulator, Gary Grigsby's War in the East 2 i PsiloSybil

Premda svakim danom na Steam stiže hrpa igara, istina je to da se u njima vrlo lako izgubiti. Izabrali smo pet naslova koji su došli ovog tjedna te koje će, uz malo sreće, mnogim gejmerima dati dovoljno zabavne razbibrige i pomoći zaokružiti prilično depresivnu 2021. godinu.

Wytchwood

Izvor: Društvene mreže / Autor: AlienTrap

Wytchwood je zanimljiv naslov iz više razloga - prije svega zato što u njemu preuzimate ulogu vještice koja u fantastičnoj šumi sakuplja sastojke za neobične eliksire te ih nastoji ponuditi skupini neobičnih likova. Očekujte puno traženja, poneku slagalicu i naravno - neminovne negostoljubive susrete s nizom vrlo, vrlo čudnih čudovišta. Igru možete kupiti ovdje.

Space Warlord Organ Trading Simulator

Izvor: Društvene mreže / Autor: Strange Scaffold

Kad smo već kod igara u kojima prodajete neobičnu robu, Space Warlord Organ Trading Simulator naslov je u kojem, pogodili ste, prodajete organe izvanzemaljaca. U igri ćete, pored 'simulacije dinamičnog tržišta', iskusiti, riječima autora, 'egzistencijalni užas tretiranja organa kao tržišne robe'. Space Warlord Organ Trading Simulator možete kupiti ovdje.

Gary Grigsby's War in the East 2

Izvor: Društvene mreže / Autor: 2by3 Games

Ako tražite strateški izazov za nadolazeće blagdane, bacite pogled na jednu od najsloženijih strateških igara s tematikom Drugog svjetskog rata. Gary Grigsby's War in the East 2 usredotočuje se na borbu na Istočnoj fronti između Sovjeta i Nijemaca. Očekujte poboljšanu umjetnu inteligenciju, pet masivnih kampanja i mapu koja obuhvaća sve od 161 kilometra zapadno od Berlina do 241 kilometra sjeverno od Lenjingrada. War in the East 2 možete kupiti ovdje.

PsiloSybil

Izvor: Društvene mreže / Autor: Bad Vertex

PsiloSybil je retro platformer inspiriran Crash Bandicootom. Naglasak je na preciznosti i težini na koju smo navikli u devedesetim godinama prošlog stoljeća. Kao i u igrama s Crashem, očekujte linearne razine bez previše švrljanja okolo. PsiloSybil je u early accessu i bit će gotov sredinom do kraja 2022. s više nivoa, bossovima i drugim divotama. Igru možete kupiti ovdje.