VRIJEME DARIVANJA

Ugrabite Assassin's Creed: Black Flag potpuno besplatno

10.12.2017 u 08:15

Bionic
Reading

Francuskog izdavača je kao mnoge u ovo doba uhvatila blagdanska histerija te je na oduševljenje svih ljubitelja 'dobrih' Assassin's Creedova, njegovu gusarsku epizodu svima zainteresiranima odlučio ponuditi potpuno besplatno

Na žalost svih gejmera koji Assassin's Creed: Black Flag žele iz ovih stopa moraju zaigrati besplatno, ispred nas je vrijeme čekanja. Assassin's Creed s gusarima bit će potpuno besplatan od sljedećeg tjedna, što znači da ćemo ga moći skinuti od 11. do 18. prosinca 2017.

Promocija stiže u sklopu specijalnog događaja kojeg Ubisoft zove Happy Playdays. Na raspolaganju će nam, naglašavamo, biti PC-verzija igre, što znači da će ponosni vlasnici Xboxa One i PlayStationa 4 moći stajati sa strane i plakati.

Kako do igre?

Izvor: Društvene mreže / Autor: UbiSoft

Do Assassin's Creed: Black Flaga moći ćete se domoći jednostavnom prijavom na Uplay, a više o promotivnoj akciji možete pronaći na službenoj stranici Happy Playdays. I da, u slučaju da vam se danas igra nešto besplatno, skinite alternativni RTS World in Conflict koji će biti besplatan do 11. prosinca.