PREDBILJEŽITE SE

Ubisoft razotkrio detalje alfe srednjovjekovne makljaže For Honor

14.09.2016 u 19:11

Bionic
Reading

Zatvoreno testiranje trebalo bi početi ovih dana, a Ubisoft je uoči toga predstavio čak tri foršpana te otkrio što će pomno izabrani gejmeri u alfi uopće moći i raditi

Najjednostavniji odgovor na to pitanje bilo bi: 'Pa međusobno se sjeckati raznovrsnih hladnim oružjima, naravno.' Koliko god ovaj odgovor bio dobar, Ubisoftov opis malo je opširniji i ima više veze s konkretnim sadržajem alfe For Honora. Dakle, za početak - alfa počinje 16. rujna u tri sata te završava dva dana kasnije u dva ujutro. Ono što Ubisoft planira prikazati je djelić multiplayera u kojem će moći sudjelovati ograničen broj igrača te usput sakupiti mišljenja kao i isprobati stabilnost mrežnog koda.

U igri će biti dostupno šest objavljenih klasa - Kensai, Raider, Warden, Orochi, Berserker i Conqueror. Oni će u cijelosti biti igrivi u sklopu pet modova igre za više igrača. For Honor će imati sljedeće vrste igre za više igrača: Duel (jedan protiv jednog), Brawl (dvojica protiv dvojice) i Dominion (četvorica protiv četvorice).

Alfa će također testirati sustav napredovanja u kojem će igrači moći otključati nove moći, oklope, oružja i 'opcije za promjenu izgleda'.

Za kraj, tu su čak tri foršpana u kojima možemo pobliže upoznati neke od dostupnih klasa. Prvi je na popisu Orochi, majstor katane, šuljanja iza redova u dućanu te javnih odlagališta otpada.

Drugi je moćni borac Berserker - flegmatik naoružan dvjema sjekirama i neutaživom žeđi za krvlju.

Konačno, tu je i Conqueror - hodajuća utvrda naoružana štitom i buzdovanom. Njegova otpornost jedino parira nedavno objavljenom Wardenu.



Predbilježbe za alfu
još su otvorene. U slučaju da su vas ova tri foršpana zagrijala za igru, još imate vremena predbilježiti se za besplatno testiranje.