MOJPOSAO

U potrazi ste za novim poslom u IT-ju? Izdvojili smo nekoliko atraktivnih prilika

10.10.2022 u 12:57

Bionic
Reading

U suradji s portalom MojPosao donosimo ovotjedni izbor zanimljivih poslovnih oglasa u IT sektoru

Electrocoin, vodeća hrvatska fintech tvrtka za trgovanje kriptovalutama i procesiranje kripto uplata, traži pojačanje. Preciznije, tragaju za Full Stack Python programerom (m/ž). Ukratko, opis posla podrazumijeva 'razvoj proizvoda od ideje do gotovog rješenja, od baze do UX-a', a nude brutto plaću od 12.000 do 15.000 kn za juniora te od 17.000 do 22.000 za mid, interne kripto edukacije, potpuno fleksibilno radno vrijeme, 30 dana godišnjeg... Javi im se najkasnije do 4. studenog.

Ericsson Nikola Tesla Grupa okuplja preko 3500 zaposlenika, većinu iz STEM područja. Kako bi dodatno osnažili svoj zagrebački tim, trenutno zapošljavaju na radnom mjestu: .NET developer (m/ž). Njihova ponuda uključuje priliku za rad u inspirativnom radnom okruženju u kojem možeš razvijati svoju karijeru, godišnje nagrade u skladu s poslovnim uspjehom i individualnim doprinosom, poticajne bonuse, redovite liječničke preglede i fleksibilno radno vrijeme. Svoj životopis im pošalji do 16. listopada.

Alca Zagreb, jedan od najvećih distributera robe široke potrošnje i najveći B2B logističar u Hrvatskoj, traži pojačanje na poziciji: IT sistem administrator (m/ž). Poželjno je 2 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, a prednost imaju kandidati koji poznaju princip rada AD-a, DHCP, DNS i DFS te imaju razvijene komunikacijske i analitičke vještine. Novim kolegama nude dinamičan i zanimljiv posao, razvoj stručnih kompetencija te razmjenu zanja i iskustava u internacionalnom okruženju. Prijave primaju do 14. listopada.

KING ICT jedna je od vodećih ICT tvrtki u Hrvatskoj koja posluje na regionalnim i međunarodnim tržištima. S ciljem daljnjeg jačanja tima traže ambicioznu i samostalnu osoba na mjestu: Voditelj razvoja poslovanja (m/ž). Nude ti edukacije, certificiranja i sudjelovanje na konferencijama, 1 na 1 razvojne razgovore, klizno radno vrijeme i rad od kuće, razne oiteljske benefite, božićnicu i restoran u kojem možeš ručati po subvencioniranim cijenama i koješta drugo! Javi im se do 27. listopada.

Želiš izgraditi novi programski kod? Razumiješ se u PostgreSQL i MS SQL? Razlikuješ CSS od JavaScripta? Onda DPD Croatia traži upravo tebe! Do 16. listopada javi se na oglas za radno mjesto Junior PHP Developer (m/ž) i postani dio DPD tima! Nude ti ugodnu radnu atomsferu, mogućnost stručnog usavršavanja i certificiranja, stimulativna primanja, slobodne vikende, fleksibilno radno vrijeme i redovite sistematske preglede.