KINGEWITCH NA INFOGAMERU

U ovom novom RPG-u glavni su junaci kraljević Marko i Stribor

13.11.2016 u 10:14

Bionic
Reading

Na igri radi izvrsni tim iz Mad Head Gamesa, a jamče nam da su svi likovi koje ćemo susresti temeljeni na likovima iz slavenske povijesti i mitologije

Riječ je o akcijskom RPG-u s jedinstvenim i fluidnim vizualnim stilom koji je napravljen za sve obožavatelje igara poput Diabla, Bastiona i Torchlighta. Već u ranoj fazi razvoja najnovija igra iz novosadskog Mad Head Gamesa jednostavno pršti šarmom.

Tim Kingewitcha čine stručnjaci koji su radili na naslovima poput CD Projektovog Witchera 3 te koji su sakupljeno iskustvo uobličili u zbilja jedinstvenu igru koja će Mad Headu uvelike pomoći pri otvaranju prema tržištu hardcore gejminga na PC-ju.


Uostalom, kad smo čuli da ćemo za glavne likove imati kraljevića Marka i Stribora koji mačem i čarolijom krče kroz horde čudovišta, izmamio nam se osmijeh na lice. Akcija u igri u trenutačnom stadiju se svodi na niz tematskih arena u kojima igrač nastoji obaviti zadane zadatke u ograničenom vremenu. Prolazak kroz level daje vam novu i bolju opremu, veće rezultate i šanse da se bolje plasirate na službenoj top ljestvici!

Naime, osim demonstriranja same igre, tim iz Novog Sada u sklopu Infogamera priredio je i turnir koji se odvija ovog vikenda te u kojem najbolji igrači mogu osvojiti vrijedne nagrade. Turnir se odvija u paviljonu 8a Zagrebačkog velesajma.

Reboot Infogamer ovog vikenda očekuje najveću navalu posjetitelja, tako da organizatori mole za strpljenje pri čekanju u redovima za isprobavanje igara i periferija.