ZAPOŠLJAVANJE

Tražite posao u IT sektoru? Zapošljavaju HT, Iskon, Rimac Automobili...

04.09.2017 u 13:49

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao i ovoga tjedna donosimo pregled aktualnih otvorenih pozicija

U Botaničkom vrtu nedaleko Autobusnog kolodvora, točnije u Strojarskoj ulici, kriju se rijetke biljke. Pod okriljem njihove hladovine, tim vrhunskih programera brine o najvećem hrvatskom job siteu MojPosao, portalu za edukacije i prekvalifikacije EduCentar te projektima kao što su Virtualni sajam karijera, Najbolji poslodavac, Sajam poslova u turizmu, Hercul itd. U njihovim je rukama i briga za Pulser i Virtual Valley, dva projekta prisutna na ino tržištu. Ukoliko se želiš pridružiti postojećem timu, imamo poziciju za tebe: Front-end Developer. Nude neto plaću od 6.000 do 10.000 kuna, ovisno o iskustvu, rad u stabilnoj tvrtki i mentora koji će vas uvesti u posao.

Tis - Objektni informacijski sustavi zapošljavaju PL/SQL developera za razvoj aplikativnih rješenja temeljenih na PL/SQL programskom jeziku i Oracle alatima. Prednost imaju kandidati koji su radili na bankarskim  IT projektima, poznaju DWH sustav i ETL alat. Ako želite raditi na izazovnim projektima u Hrvatskoj i inozemstvu, sudjelovati na konferencijama i edukacijama, prijavite se na oglas. Rok je 14. rujan.

Iskonovci su poznati po zavidnoj korporativnoj „ti“ kulturi i pozitivnom ozračju u kojem zaposlenici imaju mogućnost daljnjeg razvoja karijere unutar tvrtke. Ako želite raditi u ovakvom okruženju, prijavite se na otvorenu poziciju IT specijalista. Detalji čekaju u oglasu.

HR Cloud je jedna od najbrže rastućih IT tvrtki sa sjedištem u SAD-u. Za svoj ured u Splitu zapošljavaju Senior Software Developera s naprednim poznavanjem C#/ASP.NET tehnologije i iskustvom u JavaScriptu. Što možete očekivati na ovom radnom mjestu, provjerite u oglasu,

Rimac Automobili zapošljavaju osobu na poziciji Embedded Software Engineer (ADAS). Između ostaloga bit ćete zadužen/a za poboljšanje arhitekture ugrađenog softvera. Ostali detalji su u oglasu, a rok prijave je 10. rujan.

Hrvatski Telekom zapošljava Voditelja razvoja fiksne pristupne mreže. Zadaci uključuju odgovornost za provođenje svih operativnih poslova, praćenje rezultata rada i vrednovanje radnog učinka, razvoj i motivaciju grupe zaposlenika. Provjerite što poslodavac očekuje i prijavite se na oglas do 10. rujna.

Jesen rezervirajte za pobjedu na maratonu inovacija Novathon #withPBZ! Očekuju vas bogate nagrade, motivacijski govori stručnjaka poput Chrisa Skinnera, Nenada Bakića i Mattea Rizzija te uzbudljiva 24 sata. Nemojte propustiti priliku, registriraj se odmah!