ZAPOŠLJAVANJE

Tražite posao u IT-ju? Ovog tjedna zapošljavaju Heineken, Ledo, Sveučilišni centar Srce...

04.09.2018 u 10:42

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni izbor natječaja za otvorena mjesta u brzorastućem IT sektoru. Pogledajte što se nudi, izaberite svojeg favorita, javite im se i pronađite posao koji ste oduvijek željeli

Serengeti je project consulting tvrtka koja se bavi projektiranjem, razvijanjem, testiranjem, implementacijom i održavanjem enterprise aplikacija za velike korisnike u različitim industrijama. Trenutno zapošljavaju više programera poslovnih aplikacija koji će biti usmjereni na izvedbu softverskih rješenja, od analize specifičnih poslovnih zahtjeva klijenata preko dizajna arhitekture.

Sveučilišni računski centar Srce zapošljava Voditelja službe za poslovne informacijske sustave, koja ima iskustva u poslovima vođenja timova i sudjelovanja na projektima razvoja i održavanja poslovnih informacijskih sustava. Idealan kandidat ima završen sveučilišni diplomski studij ili specijalistički diplomski studij informatike, računarstva ili sličnog usmjerenja.

Valamar Riviera vodeća je turistička kompanija koja upravlja hotelima, ljetovalištima i kamping ljetovališta duž jadranske obale. Sektor informatike i korisničke potpore, odjel aplikativne podrške traži osobe sa specijalističkim iskustvom u aplikativnim sustavima i sučeljima koja se koriste u hotelskim rješenjima pozicijama: IT specijalist za aplikativnu podršku Oracle oprema PMS rješenja i IT Specijalist za aplikativnu podršku.

HEINEKEN Hrvatska u Karlovcu zapošljavaju Senior Business Application Specialista koji će biti zadužen za implementaciju novih IT/ Poslovnih projekata, održavati sustav te raditi u svojstvu internog konzultanta za poboljšanje procesa. Idealan kandidat ima sveučilišnu diplomu iz IT-a, analitički pristup i vješt je u rješavanju problema. Detalje pročitajte u oglasu.

LEDO je najveći domaći proizvođač industrijskog sladoleda i najveći distributer smrznute hrane. Uz konstantno zadržavanje vrhunske razine kvalitete proizvoda, vode računa o prirodi i okolišu. Trenutno zapošljavaju Senior Business intelligence consultant/developera za rad u Zagrebu.