KRENULO JE!

Svi zaljubljenici u Counter-Strike: Global Offensive mogu se prijaviti na natjecanje Nvidia GeForce Cup 2017

11.04.2017 u 13:15

Bionic
Reading

Registracija za online kvalifikacije Counter Strike: Global Offensive krenula je od 8. travnja, a veliko finale održat će se 27. i 28. svibnja u Vroclavu

NVIDIA je najavila GEFORCE CUP za 2017. za sve fanove Counter-Strike: Global Offensive, jedne od najpopularnijih pucačina iz prvog lica na svijetu.

Online registracija za prvi od četiri kvalifikacijska turnira za GEFORCE CUP upravo je počela. Registracija je otvorena za sve igrače u regiji bivše Jugoslavije. Četiri pobjednika grupnih mečeva borit će se protiv četiri pozvana tima – Fnatic AcademyPENTA SportsSpace Soldiers i Team Kinguin – u glavnom izvlačenju na turniru s nagradom od 30.000 dolara u gotovini. Turnir će se prenositi na lokalnom Nvidijinom ili partnerskim kanalima Twitch na devet jezika: engleski, njemački, francuski, poljski, španjolski, turski, talijanski, arapski i rumunjski.

Finale GEFORCE CUPA će se održati u Centennial Hallu, u Vroclavu 27. i 28. svibnja, tijekom ESPORT NOWA 2017, na najvećoj bini za turnire. Poljski tim Kinguin trenutačno je prvak Geforce Cupa (pod imenom Dobry&Gaming team), a sastoji se od sljedećih igrača: Grzegorz Szpero Dziamałek, Mikołaj mouz Karolewski, Damian Furlan Kisłowski, Michał MICHU Müller i Karol rallen Rodowicz.

'Drago nam je vratiti se na GEFORCE CUP,' rekao je Mariusz Loord Cybulski, trener tima Kinguin. 'I dalje se sjećamo posljednjeg uspješnog finala, a ova godina će biti još spektakularnija.'

Space Soldiers je organizacija osnovana rane 2015. i često je opisuju kao turski supertim jer okuplja najbolje igrače iz zemlje. PENTA Sports, njemački klub koji službeno postoji od 2014., rezultat je suradnje pet organizacija. Fnatic Academy je tim iz čuvenog Fnatica koji se fokusira na treniranje mladih talentiranih igrača. Igrači će koristiti posebno pripremljene sobe u kojima će moći trenirati prije svakog meča te opuštiti se nakon iscrpljujućih partija.

Turnir sponzorira AORUS, GIGABYTEOV premium gejming brand i Acer s Predator gejming serijom (laptopi, računala i monitori). 'Oduševljeni smo što će naši proizvodi opet biti dio jednog od najvažnijih događaja na poljskoj eSports sceni', rekao je Tomasz Szymański, marketinški menadžer u Aceru.

Gejmeri se mogu prijaviti za online kvalifikacijske turnire na www.geforcecup.com od 8. travnja. Otvoreno je i za profesionalne i amaterske timove.

Finale i izabrani kvalifikacijski mečevi bit će streamani na engleskom preko Nvidijina kanala na Twitchu. Detaljnije informacije, registracija i rasporedi mogu se pronaći na službenoj stranici turnira: www.geforcecup.com.