OD OVOG TJEDNA

Švedski mobiteli za starije i u ponudi Mobisa

16.09.2016 u 15:43

Bionic
Reading

Mobis electronic, kao uvoznik i distributer proizvoda Doro za Hrvatsku, u svoju je ponudu od ovog tjedna uvrstio mobitele Doro, dizajnirane i prilagođene starijim osobama

Kao što smo već pisali, mobiteli Doro jednostavni su za korištenje i opremljeni su svim funkcijama koje su prilagođene potrebama starijih osoba.

U ponudi Mobisa trenutno su dva modela: Doro PhoneEasy 530X i Doro PhoneEasy 632. Dolaze sa stolnim punjačem u prodajnom paketu, kamerom opremljenom s dva megapiksela i bljeskalicom te mogućnošću snimanja videa te aplikacijama i  rješenjima koja zadovoljavaju potrebe starijih ljudi.

Sadrže, između ostalog, S.O.S. gumb i GPS lociranje, a svi su mobiteli kompatibilni sa slušnim aparatom (HAC).


Doro PhoneEasy 530X jednostavan je i izdržljiv mobilni telefon čvrste konstrukcije, s velikim odvojenim tipkama te korisnom svjetiljkom. Moguće ga je koristiti za fotografiranje, slanje e-pošte i provjeru vremenske prognoze na zaslonu u boji dijagonale 2,4 inča (šest centimetara).

Doro PhoneEasy 632 uz kameru nudi GPS i kompas, ažuriranu vremensku prognozu i korištenje e-maila, kao i olakšano dijeljenje fotografija i slanje video-poruka. Dodatne značajke uključuju gumb za SMS, sigurnosne funkcije i veliki čitljivi sat na vanjskom zaslonu.

U Mobisovoj ponudi koštaju 699 kuna (Doro PhoneEasy 530X), odnosno 899 kuna (Doro PhoneEasy 632).