GET TO THE CHOPPA

Švarci i Freeman rasturaju Assassin’s Creed

02.11.2014 u 08:17

Bionic
Reading

Pogledajte kako poznati celebovi igraju ikoničke ubojice u novom videu iz Ubisoftovog Assassin's Creeda: Unity

Jedna stvar je uživati u prosječnoj multiplayer partiji nadolazećeg Assassin's Creed: Unitya. Potpuno druga stvar je kada vam je tim sačinjen od celebova. Pogotovo ako su spomenute osobe ikone popularne kulture: David Attenborough, Morgan Freeman, Alan Carr i nezaboravni Arnold Schwarzenegger

Naravno, likove u ovom prilogu vješto je odglumio komičar Terry Mynot, te naravno - radi se o još jednom traileru za spomenutu igru.


Međutim gledajte na svijetlu stranu - barem su ovog puta u priču uveli malo mašte. Do trena kada smo pogledali izvor ovog priloga, nismo bili sigurni radi li se o još jednoj youtube sprdnji ili snimci na kojoj su radili fanovi igre. Ovako barem možemo ustvrditi kako Ubisoft, ako treba, ni svoje naslove ponekad ne shvaća preozbiljno

Assassin's Creed Unity Celebs

Na ovom neobičnom traileru radili su ljudi iz Ubisoftovog engleskog ogranka, što do neke mjere objašnjava odakle im smisao za humor. U svakom slučaju, osim što je zabavan, ovaj trailer elegantno prikazuje kako igra u više igrača zapravo izgleda.

Podsjetimo, Assassin's Creed: Unity najavljen je za PC i konzole nove generacije (Xbox i PS4) te bi se na tržištu trebao pojaviti 13. listopada ove godine.