MAXADSL PROMOTIVNA PONUDA

Surfajte dvostruko brže za istu cijenu!

07.05.2013 u 17:38

Bionic
Reading

Ubrzajte svoj MAXadsl i surfajte po cijeni niže pristupne brzine dva mjeseca

Za privatne korisnike ponuda vrijedi za pristupnu brzinu od pet do 10 Mbit/s, koju ćete - odlučite li se isprobati - 60 dana plaćati 80,94 kn mjesečno, odnosno po cijeni osnovne MAXadsl brzine od dva do četiri Mbit/s.

Po isteku 60 dana ostat će vam aktivna brzina do 10 Mbps, samo što ćete za njeno korištenje plaćati dodatni mjesečni iznos od 30 kuna.

Poželite li se vratiti na staru brzinu ili maksimalno ubrzati svoj MAXadsl, ne morate čekati da prođu ta dva mjeseca, već to možete učiniti u bilo kojem trenutku bez dodatnih troškova.

MAXadsl brzinu promijenite putem portala Moj Telekom, pozivom Službi za korisnike na 0800 9000 ili na najbližem T prodajnom mjestu

Promotivna ponuda vrijedi i za poslovne korisnike koji također mogu dva mjeseca surfati većom brzinom po cijeni niže pristupne brzine uz dodatak da je za njih u ponudi i brzina od 14 do 20 Mbit/s.

Poslovni ADSL - prilagođen potrebama poslovnih korisnika

HT je od 1. travnja svoju ponudu pristupa internetu proširio Poslovnim MAXadsl-om, koji je namijenjen poslovnim korisnicima koji, za razliku od interneta za privatno korištenje, imaju potrebu za većom brzinom u uploadu koja je pogotovo važna kod slanja poslovnih e-mailova s prilozima, kao i drugih poslovnih dokumenata.

Poslovni ADSL sa brzinom od 5 do 10 Mbit/s u downloadu i do 1 Mbit/s u uploadu dostupan je za dodatnih samo 45 kuna mjesečno, a svi postojeći i novi korisnici Poslovnog MAXadsl-a ili MAX2 Biz paketa prva dva mjeseca surfaju bez ikakve dodatne naknade.

Više informacija potražite na stranicama Hrvatskog Telekoma