POGLEDAJTE GAMEPLAY

Surađujte s kompićima u co-opu za Dead Rising 4

18.11.2016 u 14:50

Bionic
Reading

Sudeći prema najnovijem foršpanu za nadolazeću zombi ekstravagancu Dead Rising 4, protiv hodajućih leševa ne morate ići sami. Igra, naime, omogućuje co-op do četiri igrača odjednom

Najnoviji video objavljen na IGN-u prikazuje svu ludu zabavu koju ćete doživjeti odlučite li Dead Rising 4 zaigrati u društvu dobrih ili nešto manje dobrih frendova. Ono što ćete raditi je odrađivati svakojake zadatke poput sakupljanja go-kartova, nakon čega ćete se pomlatiti s bossom, otići do sigurne baze i završiti misiju. Zvuči jednostavno? Zabavno? Oboje? Pa, da otprilike.

Loša strana ove priče je to što ovaj mod za multiplayer ne možete igrati unutar kampanje. Ovo je zasebna opcija koja nema veze s glavnom pričom, što je stvarno šteta jer bi prolaz kroz kampanju u društvu drugih igrača zbilja bio puno zabavniji. Želite još razloga za gunđanje? Riječ je o DLC-u!


Uglavnom, nakon što odradite misiju, bit ćete bodovani ovisno o uspjehu. Ubijete li puno zombija, recimo, dobit ćete više bodova. Ako vas leševi dohvate, drugi igrač vas može spasiti, no zbog toga ćete dobiti negativne bodove. Ovaj sustav bodovanja napravljen je kako bi mod za više igrača učinio kompetitivnim.

S obzirom na to da je multiplayer odvojen od glavne igre, igrači će morati otključati vještine na dva odvojena moda. Na sreću, svi vaši likovi za multiplayer imat će vještinu koju ste otključali samo jednim.

Dead Rising 4 dolazi 6. prosinca na Xbox One i Windowse 10.