ZAUVIJEK

Što kažete na doživotnu garanciju za automobile? Zvuči kao dobra ideja

20.04.2017 u 08:56

Bionic
Reading

Osim garancije za automobil, tvrtka će nuditi besplatan internet, i to na svim tržištima na kojima će se prodavati

Jedna od zvijezda salona automobila u Šangaju je obećanje koje je dao Lynk & Co, brend automobila čiji je vlasnik Geely, tvrtka koja je kupila i od propasti spasila Volvo. Naime, Lynk & Co obećao je da će ponuditi sve svoje automobile s doživotnim jamstvom i pomoći na cesti. Detalji o navedenom bit će dostupni krajem godine, kad prvi automobili kreću u prodaju u Kini, a brend planira stići u SAD i EU 2019. godine te će također nuditi isti paket usluga.

Zna li se da neki renomirani proizvođači na povoljnijim automobilima gradske klase npr. u Hrvatskoj imaju profit od samo 50 eura i de facto zarađuju na servisiranju automobila u ovlaštenim servisima unutar jamstvenog roka te kako će Kinezi ulaskom na nova tržišta morati ponuditi diskontne cijene, ideja cjeloživotnog jamstva možda i nije toliko nepromišljena.

Predstavljanje modela 01 tvrtke Lynk & Co Autor: Lynk & Co

Dodatan će mamac potencijalnim kupcima biti i besplatna veza s internetom, i to kao standard. Lynk & Co je na salonu automobila u Šangaju predstavio i model jednostavnog imena O1, SUV koji je njihov prvi serijski automobil, te konceptni model 03 koji će dijeliti platformu s budućim modelima Volva, a razvijen je u Švedskoj.