KORISTAN TRIK

Što ako vam je nestao tamni način rada u Gmailu? Ovako ga možete vratiti

05.02.2020 u 07:48

Bionic
Reading

U uređajima s Androidom 10 postavke bi korisnicima trebale omogućavati izbor između običnog i tamnog načina rada te nekoliko sistemski postavljenih boja. Te su opcije odjednom postale nedostupne

Pojedinim korisnicima uređaja s operativnim sustavom Android tamni način rada za aplikaciju Gmail prestao je funkcionirati sam od sebe, a iz postavki je tajanstveno nestala i mogućnost ručnog uključivanja.

U uređajima s Androidom 10 postavke bi korisnicima trebale omogućavati izbor između običnog i tamnog načina rada te nekoliko sistemski postavljenih boja. Te su opcije odjednom dijelu korisnika postale nedostupne.

DIGITALNA ZABAVA

Ovo su najiščekivanije videoigre koje ćemo zaigrati u prvoj polovici 2020.

Pogledaj galeriju

Čini se kako sličnih nema problema s drugim aplikacijama, kao i da neobičan bug ne pogađa sve uređaje s Androidom 10. U onima koje je zahvatio ne pomaže ponovno pokretanje aplikacije i pametnog telefona.

Iz Googlea zasad ne nude koristan savjet kako riješiti problem. Ali, postoji trik pomoću kojeg možete uključiti tamni način rada.

Ako pritisnete i zadržite pristisak na sličici aplikacije Gmail i otvorite stranicu App Info pronaći ćete opciju Force Stop. U pojedinim slučajevima pomoglo je ako bi odabrali ovu opciju i potom ponovno pokrenuli aplikaciju, piše Tech Radar.