BESPLATNA KONFERENCIJA

Stižu WinDays u virtualnom izdanju, ugostit će 12 domaćih i stranih predavača

20.04.2020 u 14:23

Bionic
Reading

Tijekom programa uživo Windays Virtual Igor Pavleković i Tomislav Tipurić ugostit će 12 domaćih i stranih predavača kojima će sudionici moći postavljati pitanja i komentirati njihova predavanja

Poslovno-tehnološka konferencija WinDays ove će godine održati cjelodnevni program u virtualnom izdanju.

Tijekom programa uživo, nazvanog Windays Virtual, Igor Pavleković i Tomislav Tipurić ugostit će u srijedu, 22. travnja, 12 domaćih i stranih predavača kojima će sudionici moći postavljati pitanja i komentirati njihova predavanja.

Program će tematski biti posvećen načinima kako sigurno raditi online, što bolje se prilagoditi novim radnim okolnostima i maksimalno iskoristiti sve prednosti tehnologije.

ljudska psihologija

Devet neobičnih kvaliteta posjeduju samo inteligentni ljudi. Jeste li i vi među njima?

Pogledaj galeriju

Alen Delić (Diverto), jedan od najpoznatijih domaćih stručnjaka za sigurnost, naučit će nas kako da prepoznamo lažni e-mail i ne budemo žrtva prevare.

Nina Šindija (Fastlane) kroz razgovor s moderatorima objasnit će zašto su online edukacije dobre i savjetovati nas kako da ih i sami napravimo tako da dobijemo pohvale. Rafal Lukawiecki će objasniti koliko je tanka linija između umjetne inteligencije i neinteligencije.

Uz predavanja, sudionici će kroz kviz moći osvojiti vrijedne nagrade, a u zabavnom dijelu programa očekuje ih ekskluzivan razgovor s Ivanom Dečakom iz grupe Vatra, koji će uživo predstaviti i novi singl Sva naša ljeta.

Predavanja će se odvijati u dva bloka: prijepodne od 9:30 do 12:40 i poslijepodne od 13:25 do 16:45. Moći ćete ih pratiti putem eventa uživo na platformi Microsoft Teams.

Ako ste zainteresirani, možete besplatno pratiti program i u njemu sudjelovati bez prethodne prijave. Poveznice za prijenos uživo možete pronaći na web odredištu WinDays i društvenim mrežama.

Za praćenje je dovoljno kliknuti na link za prijepodnevna ili poslijepodnevna predavanja. Tijekom WinDays Virtuala bit će objavljen i novi jesenski termin konferencije WinDays20 powered by Microsoft koja bi trebala biti održana u hotelima Maistra u Rovinju tijekom rujna.