FALCON LOST

Stiže prvi besplatni DLC za The Division!

02.04.2016 u 10:57

Bionic
Reading

Ubisoft je objavio da će prvi besplatni sadržaj za hvaljeni online TPS/RPG postati dostupan već sredinom travnja

Taman kada su se dojmovi milijuna igrača koji su kupili The Division napokon slegli, Ubisoft najavljuje prvi besplatan DLC. On će vani biti već 12. travnja i to na sve tri platforme istovremeno.

DLC će u igru donijeti prvi od dva najavljena Incursiona, end-game aktivnost s fokusom na timski rad. Prvi Incursion bit će nazvan 'Falcon Lost', a radnjom će biti smješten u podzemni pogon za tretiranje vode u koju se smjestila frakcija 'The Last Man Battalion'.

Kako bi zaigrali Falcon Lost, vaš lik mora imati opremu ekvivalentnu 31. levelu. Tada ćete ga moći zaigrati u 'hard' modu, a ako vam ni to neće biti dovoljno izazovno, Ubisoft je pripremio i 'challenge' mod.

DLC također donosi i mogućnost razmjene loota te četiri nova seta opreme - Sentry's Call, Striker's Battle Gear, Path of the Nomad i Technician's Authority. Svaki od njih namijenjen je drugačijem stilu igranja.

Nakon Falcon Losta, kažu iz Ubisofta, stiže još jedan besplatni Incursion – 'Conflict'. Nakon toga očekuju nas tri DLC-a koja će se plaćati – Underground, Survival i Last Stand.