NOVITETI

Stiže nam novi Huawei Mate 20 Pro - evo što o njemu znamo

24.09.2018 u 12:56

Bionic
Reading

Huawei će uskoro predstaviti novu uzdanicu serije Mate, a mi vam donosimo sve što je o njemu poznato - uključujući nedavno 'procurene' slike koje po prvi put prikazuju konačni proizvod

Dolazak Matea 20 Pro svi očekuju u sklopu najavljenog događaja koji će se održati 16. listopada, s time da je logično očekivati i 'standardnu' verziju uređaja. Uzbuđenju definitivno doprinose i prvi objavljeni renderi koji već par dana kruže globalnom mrežom.

Slika se, naravno, prvi domogao SlashLeaks, a na njima se vidi Mate 20 Pro u plavoj silikonskoj košuljici, kao i 'smart view' pokrovom koji prekriva dio ekrana, dok se na ostatku vidi vrijeme i datum. Na pozadini se vidi nova generacija trostrukih kamera smještenih u mali okvir.

TEHNO PREGLED

Izdvojili smo najbolje smartfone s velikim zaslonima

Pogledaj galeriju

Koji zub izabrati?

Mate 20 Pro neće imati 'zub' u obliku suze (kao Mate 20), već će imati onaj 'tradicionalni' koji će sadržavati senzore za prepoznavanje lica.

Huawei Mate 20 Lite, čiji izgled već znamo, dobar je indikator onoga što bismo mogli vidjeti u budućnosti, pogotovo kod moćnijih uređaja. Ono što znamo je da će Mate 20 i Mate 20 Pro imati senzore za otključavanje na prednjem dijelu ekrana, dok nove procurene informacije to čak i potvrđuju. Također vrijedi naglasiti i da nam uskoro stiže i bežično punjenje.

Gigabytei na kile

Konačno, tu je i misteriozna 'NM card' opcija koja zapravo predstavlja Huaweijev pokušaj da vam proda standardnu memorijsku karticu, no ovog puta sa njihovim brendom. Drugim riječima, ako želite još prostora, Huawei će vam pomoći.

  • +4
Huawei P20 i P20 PRO Izvor: tportal.hr / Autor: tportal

Huawei će svoje sljedeće predstavljanje uređaja održati 16. listopada.