TABLETI, TARIFE…

Stigla opasno dobra ponuda za SP u Brazilu

15.05.2014 u 12:28

Bionic
Reading

Za sve koji nisu sigurni da će uvijek za vrijeme utakmica moći biti kod kuće, HT u svojim podatkovnim tarifama tijekom cijelog ljeta omogućuje posebne pogodnosti uključujući povoljnu nabavu vrhunskih tablet uređaja Samsung Galaxy Tab 3 LTE od 8 i 10 inča. Oba modela uređaja imaju mogućnost superbrzog surfanja na 4G mreži za uživanje bez zaostatka u svim očekivanim spektakularnim akcijama nogometaša u Brazilu

Uređaje korisnici mogu nabaviti uz potpisivanje ugovora na jednu od Mobile net+ tarifa i početi ih koristiti već nakon prve uplate od 18 kuna. Ostatak iznosa otplaćuju na rate uz mjesečni račun. Korisnici također imaju popuste na mjesečnu naknadu Mobile net+ tarife i do 80 kn uz uključenu najveću brzinu 4G interneta do 75 Mbit/s, kao i popust na opciju MAXtv To Go.

Pogodnosti u tarifama Mobile net+ mogu imati svi korisnici koji do 30. rujna potpišu ugovor u trajanju od 24 mjeseca.

Osim toga, HT od ponedjeljka, 19. svibnja korisnicima MAX3 paketa omogućuje korištenje Snimalice bez ikakve naknade tri mjeseca, nakon čega mogu i odustati od usluge. Također, u MAX3 paketu HT za samo jednu kunu mjesečno nudi korištenje MAXtv programa na dva televizora prva tri mjeseca, uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca. Obje ove pogodnosti dostupne su sve do jeseni.

Uza sve navedeno, u MAX3 paketima korisnici mogu uživati u pristupu Internetu brzinama od garantiranih 100 Mbit/s preko optičke infrastrukture.

Više detalja na ovom linku

O Mobile net+ tarifama

HT je Mobile net+ tarife kreirao za korisnike koji imaju povećanu potrebu korištenja interneta u pokretu. Omogućuju uživanje u brzom surfanju na 4G mreži uz brzine do 75 Mbit/s u downloadu te do 25 Mbit/s u uploadu. Nakon što iskoriste promet po najvećoj brzini uključen u tarife, korisnici ovih tarifa ne trebaju brinuti o troškovima. Naime, i dalje mogu koristiti internet, no uz nešto manje brzine, a ti troškovi se ne naplaćuju.

Više na: bit.ly/188mtly

O MAX3 paketima

MAX3 paketi objedinjuju televiziju, internet i fiksni telefon. Dodatno, ovi paketi donose najveći izbor TV programa na tržištu – vrhunske filmske, dokumentarne i glazbene sadržaje.

Više na: bit.ly/1ej4S94