NOVITETI IZ ADATE

Stigao nam je flash disk za iPhone

31.03.2016 u 10:25

Bionic
Reading

Prijenosni flash disk i-Memory UE710 nudi Apple Lightning i klasični USB 3.0 konektor. Odabir između dva konektora obavljate pomoću kliznog prekidača

Dostupan u verzijama do 12 8GB, ovaj disk nudi Apple Lightning i klasični USB 3.0 konektor. Pruža mogućnost prijenosa podataka 30/20 MB/s (čitanje/pisanje za Lightning), odnosno 94/22 MB/s (čitanje/pisanje za USB 3.0). Odabir između dva konektora obavljate pomoću kliznog prekidača.

Prati ga i najnovija verzija besplatne aplikacije i-Memory s podrškom za funkciju Apple Live Photos i arhiviranje podataka.

Osim u bijeloj i crnoj, sad dolazi i u boji ružičastog zlata.


Adata je ponudila i novi model kabela mikro USB s obostranim (simetričnim) Type-A konektorom koji podržava jakost struje do 2,4 A te ima aluminijsko kućište konektora i pleteni zaštitni vanjski sloj žica. Dolazi u sedam boja.

Slično kao s Type-C, s obostranim Type-A konektorom možete spojiti kabel na uređaj ne razmišljajući na koju ga stranu treba okrenuti pri spajanju. Pleteni vanjski sloj kabla otporan je na savijanje, uvijanje i zaplitanje, a trebao bi i zaštititi unutarnje žice od fizičkog oštećenja i degradacije.