POPUSTI

Stigao je QuakeCon 2019. - ugrabite hrpu Bethesdinih igara po sniženim cijenama

25.07.2019 u 14:17

Bionic
Reading

Poznati distributer je uoči velike konferencije odlučio privremeno pojeftiniti veliku većinu svojih igara te ih igračima ponuditi po 70 ili čak 80 posto sniženoj cijeni

QuakeCon 2019 konferencija službeno počinje 25.7., no centralnom fokusu ove godine ipak neće biti Quake. Ako pitate insajdere koji su razgovarali s Polygonom, izdavač Bethesda ovu godinu zove 'Godinom Dooma' te slavi 25. godišnjicu izlaska ikoničke pucačine iz prvoga lica. Na konferenciji će biti 'Doomom inspiriranih aktivnosti, događaja, ekskluziva, developerskih panela, demonstracija novih igara te naravno - više toga o obećavajućem Doom Eternalu'.

Organizatori također šuškaju o nekoliko iznenađenja o kojima ipak ne žele pričati.

Kako bi proslavili početak eventa, oganizatori i distributer Bethesda priredili su impresivne popuste na veliku većinu svojih igara i to na nekoliko različitih dućana. Da, sve ove igre bit će dostupne na Steamu, GOG-u i Green Man Gamingu.

Čisto da dobijete ideju o kakvim popustima ovdje pričamo, recimo samo da je novi Rage 2 na Steamu spušten na 50 posto i sada košta 29,99 eura. Dishonored: Complete Collection (koji sadrži Dishonored 2, Dishonored 2 i Death of The Outsider) sada košta 20,99 eura, što je 70 posto niža cijena u odnosu na originalnu. Znanstveno fantastični hit Prey snižen je za 80 posto i sada košta 5,99 eura, dok je Doom snižen za 67 posto i sada košta 6,59 eura.

Promotivno razdoblje traje do 30. srpnja.

DIGITALNA ZABAVA

Pobrojali smo deset najboljih hrvatskih videoigara svih vremena

Pogledaj galeriju