NOVITETI

Stigao Alcatel Onetouch Idol 3, pripremite do 2.599 kn

12.06.2015 u 06:41

Bionic
Reading

Onetouch Idol 3 dostupan je u dvije veličine: 4,7 i 5,5 inča (11,9 i 13,9 centimetara). Poseban je po tome što ga možete primiti i naopačke, a korisničko sučelje Idola 3 automatski će se prilagoditi

Dolazi s dva hi-fi zvučnika, HD zaslonom, 4G/LTE povezivošću i stražnjom kamerom od 13 megapiksela sa senzorom nove generacije te Androidom L. Manji model ima četverojezgreni, dok veći ima osmojezgreni procesor.

Odlikuje ih audio sustav JBL s dva prednja zvučnika i tehnologijom Clari-Fi, tehnologija Technicolor Color Enhance. Vodootporan je i otporan na prašinu.

Pametni sat Onetouch Watch sadrži senzore za mjerenje otkucaja srca, akcelerometar, žiroskop, visinomjer i e-kompas. Omogućuje praćenje ciklusa spavanja, mjerenje prijeđene udaljenosti i koraka te sagorenih kalorija, kao i praćenje fitness ostvarenja.

Dok je spojen na pametni telefon, šalje obavijesti o pozivu, ažuriranja s društvenih mreža te vibrira ako ste predugo daleko od svog telefona. Dodirivanjem zaslona aktivira se multimedijski daljinski upravljač, pomoću kojeg možete upravljati glazbom, fotografirati mobitelom iz daljine ili natjerati mobitel na zvonjavu kako bi ga pronašli.

Watch je kompatibilan s nizom pametnih telefona Alcatel Onetouch iz serija Hero, Idol i Pop, kao i s bilo kojim telefonom koji radi na Androidu 4.3 ili novijem i na iOS 7 ili novijem.


Kako bi demonstrirali mogućnosti novog smartfona, tijekom predstavljanja DJ GoCut puštao je glazbu s telefona koristeći predinstaliranu aplikaciju OneTouch, fotograf Mirko Janković događanje je zabilježio pomoću Idola 3 koristeći napredne funkcionalnosti kamere, a grafiter Miroslav Petković slikajući naopako i breakdanceri iz Megablasta dočarali su jedinstvenu funkcionalnost reverzibilnog korištenja uređaja.

Predstavljeni uređaji bit će u prodaji u prodavaonicama Mobis electronica i partnerskoj mreži. 4,7-inčni Idol 3 košta 1.999 kuna, a 5,5-inčni stiže tijekom idućeg tjedna s cijenom od 2.599 kuna. Onetouch Watch će biti dostupan u crnoj i bijeloj varijanti tijekom srpnja po cijeni od 1.299 kuna.