VIDEOIGRE

Sljedeća ekspanzija World of Warcrafta bit će trodijelna saga: Evo detalja

06.11.2023 u 12:33

Bionic
Reading

Prvi dio pod imenom World of Warcraft: The War Withing stiže iduće godine

Prema najnovijim vijestima s Blizzcona, Blizzard za World of Warcraft planira budućnost sličnu onoj iz Marvelovog MCU-a.

Chris Metzen, koji se tek nedavno vratio u tvrtku kao izvršni kreativni direktor Warcrafta, najavio je da će sljedeća tri proširenja igre činiti trodijelnu međusobno povezanu sagu.

Budući da Blizzard obično objavljuje ekspanzije u razmaku od dvije godine, priča 'The Worldsoul Saga' odvijat će se godinama. Prvi nastavak pod nazivom World of Warcraft: The War Within trebao bi biti objavljen negdje 2024. godine, nakon čega slijede World of Warcraft: Midnight i World of Warcraft: The Last Titan.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Blizzard

Generalni direktor Warcrafta John Hight rekao je da trilogija obuhvaća 'jedan od najambicioznijih kreativnih pothvata ikada u World of Warcraftu'. Svaki će nastavak imati svoju priču, no povezani su sveobuhvatnom radnjom.

'Aktualna će ažuriranja, pored ovih avantura, donijeti niz značajki za poboljšanje 'kvalitete života' unutar igre, nastavivši Dragonflight u The War Within. Ovo će kompaniji omogućiti postavljanje temelja za idućih 20 godina World of Warcrafta, pa i dalje' objasnio je Hight.

Premda kompanija tek treba objaviti detaljan sažetak za The War Within, poznato je nekoliko bitnih detalja. Prikazat će drevnu civilizaciju ispod površine planeta koja postaje moćnija, dok heroji Saveza i Horde doživljavaju vizije mogućih budućnosti, dobrih i loših. Igrači mogu levelati likove dok ne dostignu granicu od 80 te istraživati novi kontinent pod nazivom Khaz Algar.

Tu je i nova rasa koju se može otključati i koju su napravili Titani, pod imenom Earthen. Tu su i male avanture Delves koje mogu podržati od jednog do pet igrača. Također dolazi nova značajka Warbands, koja omogućuje igračima da dijele banke, reputacije i transmogove.

Ako se bojite da ćete ostati bez digitalne kopije, The War Within možete već sad prednaručiti po cijeni od 49,99 eura čime ćete dobiti pristup trenutnoj ekspanziji Dragonflight. War Within: Heroic Edition, koji dolazi s dodacima, dostupan je za 69,99 eura, dok će The War Within: Epic Edition koji uključuje beta pristup ekspanziji s još više dodataka, koštati 89,99 eura, zaključuje Engadget.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'