KOMPAKTNA ZVIJER

Renault nas mami teaserom novog Meganea RS

31.03.2017 u 15:48

Bionic
Reading

Kao dio proslave povodom milijun sljedbenika koje su stekli na Facebooku, iz Renault Sporta su prikazali zabavan video koji na kraju sadrži iznenađenje - najavu novog Meganea RS

Renault Sport već dugo proizvodi uzbudljive gradske i kompaktne automobile koji su zbog svojih beskompromisnih performansi osvojili velik broj kupaca kako cestovnih, tako i trkaćih modela, bilo da se radi o kup, bilo reli natjecanjima. Clio RS i Megane RS još su od doba Williamsa i Maxi izvedbi vrlo cijenjeni, pa je tako najava svakog novog modela ili neke posebne izvedbe poseban praznik ljubiteljima automobila.

Kao dio proslave milijun sljedbenika koje su stekli na Facebooku, iz Renault Sporta su prikazali zabavan video koji se oslanja na navedeno naslijeđe, a na kraju sadrži iznenađenje - najavu novog Meganea RS, koji stiže ove godine. Prema pisanju AutoExpressa, novi će Megane imati 300 konjskih snaga iz potpuno novog četverocilindraša obujma dvije litre te pogon, ali i upravljanje na sve kotače, a isporučivat će se samo s peterim vratima. 

Renault Sport slavi milijun fanova na Facebooku i najavljuje novi Megane RS Autor: Renault Sport