NAGRADNJAČA

Reboot Infogamer 2014. vas nagrađuje!

11.11.2014 u 08:22

Bionic
Reading

Oslobodite raspored od 12. do 16. studenog za novi, veći, bolji i spektakularniji gejmerski sajam Infogamer 2014!

Informatičko-gejmerski časopis Reboot priprema novi gejmerski sajam. Reeboot Infogamer 2014. počinje 12. studenog i trajat će čak pet dana. Prema organizatorima, broj izlagača trebao bi porasti. Ove godine naime očekuju trostruko veći sajam. Zašto? Zato što je Reeboot u suradnji sa Zagrebačkim velesajmom za Infogamer rezervirao čak tri paviljona (8, 8a i 9).

Što će stati u ove paviljone, pitate se? Turniri, veliki izdavači i gomila nezavisnih timova, čini se. Za početak, planiraju se natjecanja u igrama League of Legends, Pro Evolution Soccer 2015, Hearthstone: Heroes of Warcraft, Call of Duty: Advanced Warfare, DOTA 2 te Counter Strike: Global Offensive. Ukratko, ako ste fan kompetitivnog gejminga, ovogodišnji sajam mogao bi vas ugodno iznenaditi.

Ako dolazite zbog developerskih štandova, ove godine mogli biste naići na Activision Blizzard, Ubisoft, Wargaming, Warner Brothers Interactive, Sony PlayStation i mnoge druge. Nadalje, prisutnost velikog broja lokalnog developerskog talenta osigurat će to da regionalna baklja nezavisnog gejminga nastavi gorjeti punom snagom. Najavili su se: Little Green Men, Eipix, Mad Head Games, Ironward, Cateia Games, Gamepires i COFA Game.

Reboot Infogamer 2014. neće se baviti samo digitalnom zabavom - bit će predstavljene i analogne igre (stolne, minijaturističke, kartaške, pen and paper roleplayinzi i slično), što je jako pohvalan potez. Nadalje, u planu je još veće cosplayersko natjecanje, za koje je osiguran bogat nagradni font i koje će trajati koliko i sam sajam.

Za kraj, u planu je zid s prijavama za poslove u branši razvoja videoigara te izazovan regionalni Game Jam s bogatim nagradama koje je pripremila Machina.

Tportal.hr i Reboot nagrađuju svoje čitatelje s mnoštvom nagrada! Poklanjamo vam 15x2 ulaznice, 30 gaming majica te 30 Wargaming goodie bagova!

Imena dobitnika ulaznica objavit ćemo u srijedu, 12. studenoga, a dobitnike promo materijala u ponedjeljak, 17. studenoga.

Po dvije ulaznice za sajam su osvojili:

Miroslav Ozmec
Vedrana Katanić
Robert Ukotic
Ivan Ferenec
Ana Mladenić
Sunčica Belinić
Davorin Gluhak
Dominik Mulković
Šehzidin Adili
Jelena Lončar
Antun Paun
Saša Marijanović
Felix Bečeić
Slaven Jakopović
Mario Milić

Majicu su osvojili:

Tvrtko Mađar
Nataša Poljak
Vjekoslav Matković
Karla Marjanović
Franka Živković
Mario Kapetanić
Vito Balen
Nikolina Dapas
Vedran Lucić
Alen Katić
Ljubomir Milić
Ljiljana Kruljac
Dijana Maček
Ivana Marusic
Tomislav Matovina
Nina Pisk
Alan Vuglec
Marko Benjak
Maik Meier
Damjan Dabo
Anamaria Šitum
Marija Rojko
Mirna Konevski
Damir Žiher
Ante Maroš
Ksenija Capan
Saša Ožbolt
Matej Sajdl
Lea Merčep
Karlo Horvat

Goodie bag su osvojili:

Ivo Mandić
Slavko Brkić
Aleksandar Miletić
Anita Ivanković
Boris Vidaković
Tin Polak
Petra Terzić
Dean Radanović
Ivor Kruljac
Goran Jarić
Morana Begač
Renata Bonić-Babić
Darko Litvić
Josip Hrgić
Iva Gašparović
Leon Brodar
Tomislav Jendrić
Ivana Martinić
Mislav Rozić
Ivan Perković Bartoluzzi
Filip Antolović
Luka Franolić
Tino Petrina
Damir Haligonja
Mario Cigut
Matija Suknjaić
Đurđica Novogradec
Dino Kovač
Dražen Ševčenko
Tvrtko Andrijanic

Dobitnici iz Zagreba nagradu podižu na porti tportala, Harambašićeva 39a, a dobitnicima izvan Zagreba nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.