ODMAH I SAD

Prijavite se za Tvitomaniju!

09.05.2014 u 12:05

Bionic
Reading

Druga regionalna konferencija o društvenim mrežama bit će održana od 12. do 15. lipnja u Bernardin Resortu u Portorožu. Prijave kreću od 9. svibnja

Prijaviti se možete na službenom web odredištu Tvitomanije

Tvitomanija je namijenjena pojedincima, marketing i PR agencijama, korporacijama, predstavnicima elektronskih i klasičnih medija, poduzetnicima, fotografima i svima ostalima koji svoj posao i svakodnevicu sele u sferu interneta.

Što se predavača tiče, dosad su sudjelovanje potvrdili stručnjakinja za PR online Dragana Đermanović (Srbija), lobist i konzultant Miloš Čirić (Slovenija), stručnjak za PR Krešimir Macan (Hrvatska), osnivač i glavni urednik NetokracijeIvan Brezak Brkan (Hrvatska), fotografi Nemanja Maraš (Srbija) i Mario Poje (Hrvatska), community manager 24sata.hr Bojan Rodik (Hrvatska)...

U okviru Tvitomanije bit će održana i konferencija Food Talk u organizaciji Colur Press Group, kao i svečana dodjela nagrada Web Fest. Najbolja web odredišta iz regije bit će nagrađena u 12 kategorija:

1) Info portal (ograničeno na isključivo web medije)
2) Novinski portal (web izdanje dnevnih novina)
3) TV portal
4) E-commerce
5) Blog - food
6) Blog - fashion
7) Blog - općenito
8) Najbolje web odredište po dizajnu, funkcionalnosti, općem dojmu
9) Najbolja digitalna agencija
10) Najbolja digitalna kampanja
11) Najbolje korporativno prisustvo na webu
12) Najbolja mobilna aplikacija

Kotizacije za Tvitomaniju su besplatne uz osiguran smještaj u sklopu Bernardin Resorta. Ukoliko se odlučite za privatni smještaj, kotizacije možete kupiti za 60 eura (oko 460 kuna) u pretprodaji, u što su uračunata i dva ručka.

Više:Tvitomanija