'CAR WHISPERER'

Preko društvenih mreža do mobitela Sony Xperia Z2

08.05.2014 u 11:49

Bionic
Reading

Dokaži i pokaži da si aktivan na društvenim mrežama i upravo tebe Hrvatski Telekom nagradit će mobitelom Sony Xperia Z2!

Ako ste kojim slučajem propustili u tijeku je nagradna igra Hrvatskog Telekoma u sklopu koje imate šansu osvojiti automobil Nissan Juke, tablet računalo Sony Xperia Z2 tablet ili mobitel Sony Xperia Z2. Ali to nije sve… ;)

Kako bi dodatno 'zapaprili' stvar Hrvatski Telekom organizirao je i nagradni natječaj 'Car Whisperer', a u sklopu kojeg imate priliku osvojiti mobitel Sony Xperia Z2. Sve što je potrebno učiniti je pokazati i dokazati da ste aktivni na društvenim mrežama.

Svi koji žele sudjelovati u natječaju trebaju u periodu od 08. svibnja do 08. lipnja 2014. godine postaviti vlastiti zanimljiv i kreativan sadržaj npr. fotografiju, video, kolaž ili foto/video montažu te ih objaviti na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram ili Vine, s jedinstvenim hashtagom #carwhispererHT.

Kreativni sadržaj mora imati veze s automobilima i organizatorom natječaja (HT-om) (npr. interesantna slika automobila ili zanimljiva montaža automobila i Organizatora te tekst kojim se poziva druge na sudjelovanje u nagradnoj igri …), a u prilog vam može ići činjenica da i svoje prijatelje sa spomenutih društvenih mreža pozovete na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Pravilnik natječaja 'Car Whisperer' možete pročitati na ovom linku

Ne zaboravite, u tijeku je nagradna igra koja vam omogućuje da osvojite Nissan Juke, tablet računalo Sony Xperia Z2 tablet ili mobitel Sony Xperia Z2!

Sretno!