NAGRADNA IGRA

Pravila nagradne igre 'Glasaj za najbolju aplikaciju i osvoji najbolje Sony Experia uređaje'

28.04.2014 u 12:00

Bionic
Reading

Pravila nagradne igre 'Glasaj za najbolju aplikaciju i osvoji najbolje Sony Experia uređaje'

Na temelju Zakona o igrama na sreću (Narodne novine, broj: 87/09) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine, broj: 08/10), Hrvatski Telekom d.d., Savska cesta 32, Zagreb, OIB: 81793146560 (u daljnjem tekstu: Priređivač), utvrđuje sljedeća:

KLASA: UP/I-460-02/14-01/251
URBROJ: 513-07-21-01/14-2
Zagreb

Nagrade su osvojili:

1. Nagrada: Xperia Z2 tablet: Goran Žagar, Vinkovci
2. Nagrada: Xperia Z2: Zdravko Haklička, Dubrovnik
3. Nagrada: Xperia Z1 Compact: Ljiljana Štrok, Zagreb

PRAVILA NAGRADNE IGRE
“Glasaj za najbolju aplikaciju i osvoji najbolje Sony Experia uređaje“
(u daljnjem tekstu: Pravila)

Članak 1.

Priređivač organizira nagradnu igru pod nazivom „Glasaj za najbolju aplikaciju i osvoji najbolje Sony Experia uređaje“ (u daljnjem tekstu: Nagradna igra), koja će trajati u razdoblju od 05.05.2014. do 30.06.2014. godine te ovim Pravilima nagradne igre (u daljnjem u tekstu: Pravila) uređuje način njenog provođenja.

Članak 2.

Svrha organiziranja Nagradne igre jest promidžba aplikacija i natječaja u kojem će najbolja aplikacija biti nagrađena.

Članak 3.

Priređivač će korisnike obavijestiti o Nagradnoj igri putem objave Pravila na internetskoj stranici www.tportal.hr i www.zid-poslovnog-uspjeha.hr

Članak 4.

Pravo sudjelovanja u Nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe koje glasaju za najbolju aplikaciju i ostave svoje osobne podatke te podatke firme čiji su zaposlenici, a s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj i koje prihvaćaju objavljena Pravila te zadovoljavaju sljedeće uvjete:
 u razdoblju od 05.05.2014. do 30.06.2014. godine glasaju za jednu od prijavljenih aplikacija na natječaju te ostave svoje osobne podatke i podatke firme čiji su zaposlenici:
Dobitnici se izvlače slučajnim odabirom iz baze sudionika u koju automatski ulaze ako ispune uvjete iz prethodnog stavka.
Svaki sudionik ima mogućnost ulaska u Bazu sudionika samo jednom.
Sukladno odredbama ovog članka, korisnici daju suglasnost Priređivaču da koristi i obrađuje njihove osobne podatke u svrhu provođenja Nagradne igre, što uključuje objavu njihovih imena i prezimena u slučaju osvajanja nagrade (na internetskoj stranici www.tportal.hr i www.zid-poslovnog-uspjeha.hr), kontaktiranje putem SMS-a i telefonski o dobivenoj nagradi. Korisnici su suglasni da u slučaju osvajanja nagrade Priređivač može objaviti njihova imena,
prezimena te ih koristiti u promidžbene svrhe u vezi s Nagradnom igrom ako je to potrebno, bez ikakve obaveze davanja bilo kakve naknade za isto.
U Nagradnoj igri nemaju pravo sudjelovati zaposlenici Priređivača kao ni članovi njihove uže obitelji, te vanjski suradnici Priređivača koji su na bilo koji način sudjelovali u pripremi i realizaciji Nagradne igre kao ni privremeno i trajno isključeni korisnici Priređivača.
Članak 5.
Izvlačenje dobitnika biti će javno i održat će se 15 dana nakon završetka Nagradne igre u zgradi Priređivača, Roberta Frangeša Mihanovića 9, 10 000 Zagreb.
Izvlačenje dobitnika vršit će se slučajnim odabirom iz Baze sudionika.
Izvlačenju će biti nazočna komisija od tri člana sastavljena od radnika Priređivača, koji će nadgledati ispravnost izvlačenja dobitnika te će sastaviti zapisnik o provedenom izvlačenju.

Članak 6.

Fond nagrada sastoji se od 3 nagrade.
 1 x Sony Xperia Z2 Tablet (Vrijednost nagrade iznosi 6 598 kn bez PDV-a.)
 1 x Sony Xperia Z2 (Vrijednost nagrade iznosi 5 298 kn bez PDV-a.)
 1 x Sony Xperia Z1 Compact (Vrijednost nagrade iznosi 4.898, kn bez PDV-a.)
Ukupni nagradni fond iznosi 16.794,00 kn (bez PDV-a). Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac ili neku drugu nagradu.

Članak 7.

Dobitnik nagrade biti će obaviješten o nagradi SMS-om će i telefonskim putem te pisanim putem u roku od 8 dana od dana izvlačenja dobitka.
Korisnik je dužan preuzeti dobivenu nagradu u roku od 30 dana od primitka pisane obavjesti o dobivenoj nagradi.
Po isteku roka iz stavka 2. ovog članka Priređivač će u roku od 8 dana ponovno, pisanim putem obavijestiti dobitnike koji nisu preuzeli nagradu o dobitku i pravu da ga preuzme u naknadnom roku od 15 (petnaest) dana od primitka obavijesti u prostorijama Hrvatskog Telekoma d.d., Roberta Frangeša Mihanovića 9/9. Kat, Zagreb, kontakt broj telefona 01/491 3933, Odjel za marketinške komunikacije, U slučaju da se dobitnik nalazi izvan Zagreba nagrada će mu biti poslana poštom na kućnu adresu ukoliko dobitnik to zatraži.
Po isteku naknadnog roka dobitnik gubi pravo na preuzimanje dobivene nagrade, a Priređivač će postupiti sukladno odredbama važećeg Pravilnika o priređivanju nagradnih igara.

Članak 8.

Trenutkom preuzimanja nagrade i potpisom dokumenta o preuzimanju nagrade, odnosno protekom rokova za preuzimanje nagrada, prestaju sve daljnje obveze Priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 9.

U slučaju nastupa okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, otkloniti ili izbjeći (viša sila), Priređivač može privremeno ili trajno prekinuti Igru te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Članak 10.

Sudjelovanjem u Igri svaki sudionik prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. U slučaju spora, utvrđuje se nadležnost Općinskog suda u Zagrebu.

Članak 11.

Ova Pravila bit će dostavljena na suglasnost Ministarstvu financija Republike Hrvatske, a nakon pribavljene suglasnosti primjenjuju se od dana početka Igre. Nakon pribavljene suglasnosti Ministarstva financija Republike Hrvatske, a prije početka Igre, Pravila će biti objavljena sukladno Članku 3.

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA "Osvoji Cloud Exchange Mail uslugu" (u daljnjem tekstu: Pravila)

ČLANAK 1: ORGANIZATOR U svrhu promocije Natječaja za najbolju aplikaciju, Hrvatski Telekom d.d., Roberta Frangeša Mihanovića 9, 10 000 Zagreb, Hrvatska, OIB: 81793146560 (u daljnjem tekstu: Organizator) ovim putem javno objavljuje pravila za nagradni natječaj koji će biti proveden na stranici Organizatora www.zid-poslovnog-uspjeha.hr i www.hrvatskitelekom.hr, sukladno odredbama ovih Pravila i primjenjivih propisa kojima se uređuje javno obećanje nagrada (u daljnjem tekstu: Nagradni natječaj). Sudjelovanjem u ovom Nagradnom natječaju, Sudionici prihvaćaju ova Pravila.

ČLANAK 2: TRAJANJE, SVRHA I MJESTA PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA Nagradni natječaj provodi se u vremenskom razdoblju 05.05.2014. do 30.06.2014. godine, a odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske.

ČLANAK 3: VRSTA NAGRADA KOJE UTVRĐUJE ORGANIZATOR Sudionicima Nagradnog natječaja koji će biti nagrađeni temeljem odredaba ovih Pravila, bit će uručene slijedeće nagrade:
Prvih 100 glasača koji ispune uvjete ovog Natječaja dobit će Cloud Exchange Mail uslugu na korištenje u vremenskom periodu od 6 mjeseci besplatno.
Usluga Cloud Exchange Mail omogućuje malim i srednje velikim tvrtkama korištenje profesionalnog rješenja za e-poštu, baziranog na MS Exchange tehnologiji, bez investiranja u opremu i održavanje. Korištenje usluge naplaćuje se u fiksnim mjesečnim iznosima prema broju pretinaca (mailboxova).
Cloud Sharepoint na jednostavan način omogućuje kreiranje internih web stranica na koje je moguće smjestiti različitu dokumentaciju, kontakte, kalendar ili informacije vezane uz određeni projekt ili područje poslovanja.
Usluge se mogu koristiti zasebno, a objema se upravlja putem administratorskog portala za Cloud Exchange Mail.
Usluga se aktivira kroz ICT Marketplace portal. Preduvjet za to je podnošenje zahtjeva za ICT Marketplace
Pristup uslugama
Pristup uslugama Cloud Exchange Mail i Cloud Sharepoint moguć je putem stolnog ili prijenosnog računala, tabletnih računala i pametnih telefona koji rade na operacijskim sustavima BlackBerry, iPhone, Android i Windows.
Zašto koristiti uslugu Cloud Exchange Mail?
Jednostavno upravljanje
 Samostalno administrirajte svoje pretince e-pošte i prilagodite ih svojim potrebama.
Sigurnost
 E-pošta se pohranjuje na poslužitelje smještene u Hrvatskoj.
Zaštita
 U cijenu usluge su uključene redovna dnevna sigurnosna pohrana pretinca (mailboxa), antivirusna zaštita te zaštita protiv neželjene pošte.
Podrška
 U slučaju problema dostupna vam je lokalna korisnička podrška 24 sata dnevno na telefonskom broju 0800 0005.
Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 59,062,50 kn (47.250,00kn) sa PDV-om. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, drugu robu ili drugu uslugu.

ČLANAK 4: PRAVO SUDJELOVANJA Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje su ujedno i ovlaštene osobe za zastupanje tvrtke čije podatke prijave prilikom sudjelovanja u nagradnoj igri Osvoji Cloud Exchange Mail uslugu (u daljnjem tekstu: Sudionici) koju Organizator organizira.

ČLANAK 5: KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU Osoba koja želi sudjelovati u Nagradnom natječaju, mora sudjelovati u nagradnoj igri Organizatora pod nazivom Osvoji Cloud Exchange Mail uslugu na stranici i www.zid-poslovnog-uspjeha.hr te mora biti ovlaštena osoba za zastupanje tvrtke čije podatke prijavljuje prilikom sudjelovanja u nagradnom natječaju Osvoji Cloud Exchange Mail uslugu.

ČLANAK 6: ODABIR DOBITNIKA Nagrade iz članka 3. osvojit će prvih sto sudionika Nagradnog natječaja koji su prvi sudjelovali u nagradnoj igri i prijavili podatke tvrtke u kojoj su ovlaštene osobe za zastupanje. Za slučaj jednakog vremena u kojem je Sudionik prijavio podatke tvrtke, prednost odnosno poziciju na top listi osigurati će abecedni red naziv tvrtke.

ČLANAK 7: KAKO PREUZETI NAGRADU Dobitnik nagrade bit će obaviješten o dobitku unutar mjesec dana od trenutka glasanja za pojedinu aplikaciju. Dobitnik će biti kontaktiran telefonski ili putem emaila kojega je ostavio prilikom glasanja. Nakon kontakta o nagradi kako je navedeno u ovom stavku, Organizator će na službenu adresu sjedišta tvrtke čija je ovlaštena osoba sudjelovala u Nagradnom natječaju te osvojila nagradu iz članka 3. ovih Pravila, dostaviti Zahtjev za ICT Marketplace. Ovlaštena osoba za zastupanje tvrtke, koja je ujedno i dobitnik nagrade, dužna je u roku od 15 radnih dana, ukoliko želi prihvatiti osvojenu nagradu, ispuniti dokumentaciju iz prethodnog stavka, istu potpisati od strane ovlaštene osobe za zastupanje tvrtke, te zajedno s preslikom osobne iskaznice ovlaštene osobe za zastupanje dostaviti na adresu Organizatora: Hrvatski Telekom d.d., Kruge 26, zgrada c, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

ČLANAK 8 Ukoliko dobitnik nagrade, u prethodno navedenom roku ne ispuni i dostavi Organizatoru dokumentaciju iz prethodnog članka ili istu ne ispuni na način kako je navedeno u prethodnom članku, prestaju sve daljnje obveze Organizaotra prema dobitniku nagrade.
U slučaju da se utvrdi da dobitnik ne ispunjava uvjete ili da je na neki drugi način povrijedio pravila Nagradnog natječaja mu neće biti dodijeljena.
U slučaju da se u Nagradni natječaj uključi manje Sudionika od broja predviđenih nagrada, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je Sudionika sudjelovalo u Nagradnom natječaju i ispunilo tražene uvjete.

ČLANAK 9 Dobitnika nagrade nakon isteka besplatnog korištenja usluge Cloud Exchange Mail u trajanju 6 mjeseci, kontaktirat ćemo radi provjere daljnjeg korištenja usluge po komercijalnim uvjetima. Dobitnik nije obavezan nastaviti koristiti uslugu ukoliko to ne želi.

ČLANAK 10: POREZI Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama dodijeljenima na ovom Nagradnom natječaju.

ČLANAK 11: RJEŠAVANJE SPOROVA U slučaju spora između Organizatora i sudionika Nagradnog natječaja nadležan je sud u Zagrebu.

ČLANAK 12: PREKID NAGRADNOG NATJEČAJA Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu Nagradnog natječaja biti obaviješteni putem službene stranice i www.zid-poslovnog-uspjeha.hr .