S KROVA NA KROV

Pogledajte najnoviji akcijom nabijen foršpan za film 'Assassin's Creed'

20.10.2016 u 15:12

Bionic
Reading

U najnovijem kratkom foršpanu za 'Assassin's Creed' upoznat ćemo znanstveno-fantastičnu pozadinu iza skakutanja drevnim i vrlo čvrstim krovištima

Glavni lik kojeg u filmu tumači Michael Fassbender u najnovijem foršpanu uglavnom radi ono što biste od njega i očekivali. Živčano propitkuje motive ekipe koja ga tjera da proživljava sjećanja svojih predaka, skroz je lud i naravno - skače po krovovima.

Sudeći prema do danas objavljenim snimkama iz filma, postoji izvjesna šansa da on na koncu zbilja i uspije. Produkcijske vrijednosti su zbilja visoke, koreografija borbi koje smo vidjeli je zbilja dobra, a čitava stvar prikladno je tjeskobna i mračna. Depresivni tonovi su ovdje vjerojatno kako mlađi gledatelji ne bi zaključili da je ubijanje zabavno ili možda zato što skoro svaki akcijski film u posljednje vrijeme jednostavno mora biti ozbiljan i depresivan.

 

Šalu na stranu, najnoviji akcijom nabijen foršpan zbilja je dobar, s obzirom na to da reklamira film koji je adaptacija videoigre. 'Assassin's Creed' režira Justin Kurzel, nezavisni australski redatelj s impresivnim opusom

Film u kina dolazi doslovce na Staru godinu, 31. prosinca, što tehnički znači da ćemo ga vrlo vjerojatno pogledati tek iduće godine.