STIŽU U LIPNJU

Ovo su četiri nova Canonova prijenosna skenera

30.05.2014 u 15:35

Bionic
Reading

Uređaji imageFormula P-215II, DR-C225, DR-C225W i DR-M160II nude, tvrde u Canonu, poboljšano rukovanje papirom, obradu slike i povezanost s uslugama u oblaku

Prijenosni skener imageFormula P-215II namijenjen je menadžerima u pokretu, malim uredima i kućnim korisnicima. Skenira do 30 slika u minuti. Ima automatski ulagač dokumenata kapaciteta 20 stranica. Napaja se putem USB-a.


Uključuje nove verzije programske opreme CaptureOnTouch i CaptureOnTouch Lite te ažuriranu verziju softvera BizCard (Windows i Mac), PaperPort (Windows) i PageManager (Mac).

Nove ili poboljšane značajke obrade slike uključuju uklanjanje sjena, način za skeniranje fotografija te ispravljanje slika skeniranih pod kutom.

U stolne skenere za radne grupe imageFormula DR-C225 i DR-C225W papir ulažete okomito, što je korisno u djelatnostima kod kojih postoji izravan kontakt s korisnicima kao što su maloprodaja, bankarstvo ili hotelske recepcije.

Uređaj DR-C225W, opremljen wi-fi vezom, sada nudi poboljšanu brzinu bežičnog skeniranja na mobilne uređaje i računala - do 50 slika u minuti, što omogućuje visoku razinu produktivnosti u bilo kojem načinu skeniranja.

Modeli DR-C225 i DR-C225W podržavaju platforme Windows i Mac te dolaze s najnovijim verzijama softvera CaptureOnTouch, BizCard, OmniPage, PaperPort i PageManager eCopyPDF Pro.

Skener za odjele imageFormula DR-M160II skenira povećanim brzinama u boji pri razlučivosti 300 tpi - do 100 slika u minuti. Uključuje isti robusni mehanizam za ulaganje papira kao i njegov prethodnik, što omogućuje organizacijama skeniranje do 7000 dokumenata dnevno.

Canonov skener DR-M160II (klikni za uvećanje)

 
Dolazi s nizom novih značajki za obradu slike koje poboljšavaju iskustvo skeniranja, uključujući razdvajanje poslova praznom stranicom te ispravljanje slika skeniranih pod kutom prilikom čega se pazi na sadržaj i na znakove.

Uz uređaj je dostupan i neobavezni modul za barkodove. Kompatibilan je s platformom Mac.

Najnovija inačica programske opreme CaptureOnTouch, koja dolazi s novim uređajima imageFormula P-215II, DR-C225 i DR-C225W, u potpunosti je redizajnirana.

Novo sučelje s ikonama skeniranje dokumenata u tri koraka, kao i izvršavanje naprednijih poslova skeniranja. Možete obraditi sliku nakon dovršetka skeniranja, što uklanja potrebu za ponovljenim skeniranjem.

Verzija 3 s dodacima za Dropbox, SugarSync i OneDrive nudi i skeniranje na veći broj servisa u oblaku, a omogućuje i da sken istovremeno pohrane na više odredišta.

Dolazi ugrađena u prijenosni skener imageFormula P-215II i automatski će se pokrenuti kada uređaj spojite na računalo putem USB veze - bez potrebe za instalacijom dodatnog softvera ili pogonskih programa (drivera).

Uz to, uključuje optičko prepoznavanje znakova i vezu s različitim servisima u oblaku.

Novi skeneri bit će od lipnja 2014. dostupni putem svih Canonovih prodajnih ureda i odabranih distribucijskih partnera diljem Europe.