GIVE A HACK

Otvorene su prijave za kreativni maraton, kreativci i aktivisti - navalite!

14.11.2016 u 14:00

Bionic
Reading

Dizajneri, fotografi, komunikacijski eksperti, video čarobnjaci ili jednostavno kreativci mogu se prijaviti na kreativni maraton Give A Hack, koji će 10. i 11. prosinca okupiti zajednicu s ciljem izrade društveno korisnih kampanja. Sudjelovanje je besplatno

Aktivistima nevladinih organizacija i civilnih inicijativa kreativci će besplatno pomoći u stvaranju atraktivnih kampanja, a za najbolja rješenja su predviđene vrijedne nagrade. Također, najbolja kampanja će dobiti besplatno mjesto na jumbo plakatima dijem metropole.

Ovaj događaj organizira Brodoto, društveno poduzeće specijalizirano za ubrzavanje društvenih promjena, u suradnji s Hrvatskim društvom nezavisnih profesionalaca, Američkom ambasadom u Zagrebu i agencijom Pet minuta.

'Kako bi ostvarile željeni društveni utjecaj, neprofitne organizacije i civilne inicijative trebaju biti vidljive i prepoznatljive kao što je to jedan komercijalni brend. Povezujući ih s komunikacijskim i kreativnim stručnjacima, ovim događajem dajemo im tu priliku', izjavila je Kristina Lauš, voditeljica projekta.

Zainteresirani kreativci i aktivisti prijaviti se mogu do 30. studenog putem web obrasca na www.giveahack.org, a mogućnost sudjelovanja dobit će ukupno 20 kreativaca te 10 aktivista s društveno korisnim projektima.