NAGRADNJAČE

Osvojite kotizaciju za najveću mobile konferenciju u regiji – droidcon Zagreb!

27.04.2016 u 10:27

Bionic
Reading

Još nas samo dan dijeli od početka droidcon Zagreba, najveće mobile konferencije u ovom dijelu Europe, s fokusom na Android

Konferencija koja će se održati 28. i 29. travnja u hotelu Antunović okupit će petstotinjak razvojnih studija specijaliziranih za Android, UX/UI dizajnera, kao i sve ostale zaljubljenike u tehnologiju, a uvod se odvija danas u prostorijama Impact HUB-a, u kojem se održava Hackathon s temom 'Hack the droidcon!'.

Droidcon Zagreb okupit će neke od najvećih globalnih i domaćih stručnjaka za Android, a otvorit će ga predavanje Wojteka Kalicińskog iz Googlea, koji će predstaviti novi Android N, slijede predavači iz Groupona, Vodafona, Undabota, Infinuma, BlaBlaCara i Spotifyja, da nabrojimo samo neke. Drugi konferencijski dan otvara Erik Hellman, vrhunski stručnjak za Android, pisac i bloger koji će govoriti o greškama koje androidaši najčešće rade te kako ih izbjeći, a petak će još obilježiti niz zanimljivih predavanja profesionalaca iz Sonyja, Paypala, Twilija, Fivea, Dropboxa, Shazama i ostalih. Inače, sva predavanja podijeljena su i tematski obilježena kao Development, Business i UX/UI, a kompletan raspored pogledajte na poveznici.

Ovogodišnje izdanje konferencije imat će i bogat izložbeni prostor u kojem će se predstaviti renomirane IT tvrtke poput Asseca, troida, Undabota, Trikodera, Legame Studija, ali i niz zanimljivih startupova kao što na primjer Smart Lumies, MashMe, STEMI i Pyxie Dust Project, što je novitet u odnosu na prošlu godinu. Jedan od također značajnih noviteta, na koji su organizatori posebno ponosni, jest i taj što će na zagrebačkom izdanju droidcona sudjelovati više od 25 posto predavačica, što je postotak znatno viši od svih ostalih droidcona, ali i IT konferencija općenito. Samo za usporedbu, droidcon Berlin ih je imao 17 posto, London 15 posto, Torino šest posto, a Pariz pet posto.

Konferenciju droidcon Zagreb podržale su globalne i domaće renomirane tvrtke troido, aconno, Five, Asseco, Undabot, Trikoder, Vodafone, Toptal, Trilix, Span, Decode te niz drugih.

Svoju ulaznicu još uvijek možete kupiti putem sustava Entrio, a onog najbržeg koji na droidconzg@gmail.com pošalje mail s naslovom 'Tportal me vodi na droidcon' nagradit ćemo dvodnevnom kotizacijom!