ISTA KAO I BONOVI

Osim bonova, Bonbon sad ima i pretplatu

20.06.2013 u 18:23

Bionic
Reading

Tarifa i paketi su isti kao i za bonove, s istim cijenama i brojem jedinica. Mjesečno možete potrošiti najmanje 40 kuna. Nema ugovorne obveze

Pretplatu možete aktivirati od četvrtka, 20. lipnja. Minimalna mjesečna potrošnja je najmanji mjesečni iznos računa i može iznositi 40 kn, 80 kn ili 160 kn. Možete je mijenjati svakog mjeseca.

Za minimalnu mjesečnu potrošnju od 80 kn dobit ćete 50 posto popusta na jedan paket, a za 160 kn 50 posto popusta na dva paketa po izboru.

Potrošnju možete unaprijed odrediti i ograničiti je na dva načina:

•postavljanjem limita za koji želite primati SMS o potrošnji,
• postavljanjem limita na račun - kad ga premašite, usluga postaje nedostupna.

Nakon što potrošite iznos, jedinica iz paketa cijena koju plaćate ista je kao cijena u paketu. Recimo, ako kupite mali paket razgovora za 10 kn i dobijete 40 minuta, četrdeset i prva minuta razgovora koštat će 0,25 lipa, baš kao i u paketu.

Nećete plaćati naknadu za radijsku frekvenciju, neće biti uvedena naknada za uspostavu poziva. Odlučite li se na pretplatu, imate pravo na ponudu Free do 2020, samo za pozive i poruke. Dobit ćete tisuću minuta za razgovore i tisuću SMS-ova u sklopu Bonbona, svaki mjesec sve do 2020. Jedan račun godišnje moći ćete platiti do tri rate.

Bonbon je krajem prvog kvartala imao gotovo 180 tisuća korisnika, objavili su iz tog telekom operatora.