INTERIJERI

Novi trailer za Prey objašnjava dizajn stanice Talos 1

12.09.2016 u 05:33

Bionic
Reading

U alternativnoj stvarnosti Preya predsjednik J. F. Kennedy nije ubijen. Štoviše, njegova posveta svemirskom programu polučila je projekte poput orbitalne stanice Talos 1. Arkane i Bethesda u najnovijem foršpanu nastoje objasniti kako je ona točno dizajnirana

Razlog zbog kojeg Talos 1 izgleda toliko zastarjelo zapravo leži u njegovu razvoju. Rad na svemirskoj stanici počeo je u šezdesetima, a igra se dešava 2035. To donekle objašnjava retro stil interijera koji Arkane nastoji sprovesti diljem zamišljene instalacije.

Manjak smaknuća američkog predsjednika osigurao je da ova budućnost ima puno veći naglasak na ljudskom istraživanju svemira. Premda se, naravno, ono još nalazi u relativno ranim stadijima, stanice poput Talosa 1 postoje i izgledaju kao da su stigle iz nekog drugog vremena.

Prey je igra čiji prvi nastavak stilski nema apsolutno nikakve veze s 'dvojkom' na kojoj rade Bethesda i Arkane. 'Novi' Prey imat će priču centraliziranu oko likova, radnju koja se kroji kroz istraživanje i postepeno dizanje napetosti, kao i mogućnost da se igrač pretvori u šalicu.

Igra stiže na PlayStation 4, Xbox One i PC, a trebala bi biti dostupna iduće godine.