GLASINE SVE GLASNIJE

Novi iPhone dolazi 10. rujna?

12.08.2013 u 11:01

Bionic
Reading

Sve su glasnije glasine da bi novi, jeftiniji iPhone svjetlo dana mogao ugledati već početkom rujna

Iako još uvijek nema nikakve službene potvrde iz Applea, glasine govore kako bi se novi uređaj u iPhoneovoj perjanici trebao predstaviti na službenom Appleovom događaju 10. rujna.

Kako navodi AllThingsD, pozivajući se na svoje izvore, još uvijek nije poznato kakav će uređaj Apple predstaviti. Šuška se da bi novi uređaj trebao biti jeftinija verzija iPhonea, a uz njega vjerojatno će se govoriti i o osvježenjima koje Apple sprema za iPhone 5.

Ono što je poznato je da će novi uređaj, ma kakav on bio, koristiti iOS 7 koji je u fazi testiranja već nekoliko mjeseci, a koji bi trebao biti dostupan i za druge verzije iPhonea, iPada i iPod toucha.

Fotografije koje su objavljene na vijetnamskim stranicama Tinh te, sugeriraju kako bi iPhone 5S mogao imati dvostruku LED-bljeskalicu na stražnjoj strani, a plastični iPhone 5C (kako ga nazivaju) trebao bi biti otprilike jednake veličine kao iPhone 5, s nešto manjim otvorom za kameru, zaobljenim rubovima i okruglim gumbima za reguliranje glasnoće.

S obzirom na to da su se i ranije pojavljivale različite glasine o 'plastičnom' iPhoneu, i ove informacije trebalo bi uzeti s rezervom.

Uostalom, sve ćemo saznati, najvjerojatnije 10. rujna.