NOVE AVANTURE

Nismo sigurni zašto, ali UbiSoft planira raditi igranu seriju 'Assassin's Creed'

23.03.2017 u 12:41

Bionic
Reading

Krajem prošle godine svi su dobili priliku iskusiti čaroliju filmske verzije popularne akcijske avanture te su, očekivano, izašli razočarani. Ne zato što se radi o 'Assassin's Creedu' već zato što se radi o filmu temeljenom na videoigri - općenito! Zašto onda Ubisoft planira raditi TV seriju?

Nakon što je pokupio relativno niske ocjene, film 'Assassin's Creed' povukao se sa scene, a UbiSoft je nastavio po starom. Ljudi bi pomislili da barem privremeno ne planiraju ići dalje s razvojem medija koji nisu videoigre, no očigledno smo bili u krivu. U nedavnom AMA-u na Redditu voditelj za sadržaje temeljene na 'Assassin's Creedu' Aymar Azaizia potvrdio je da kompanija radi na projektu za igranu emisiju za TV.

'Situacija je slična kao i s filmom 'Assassin's Creed' što znači da će nam trebati vremena, no poanta je ta a ćemo proizvesti nešto za što možemo biti ponosni, no ako pitate - da, to je naš plan' napisao je.

Kao laici koji vjerojatno nemaju prevelik uvid u financije i poslovne planove Ubisofta, rekli bismo da plan za izradu TV serije nakon slabo prihvaćenog filma nije baš najbolja odluka. Ono što Ubisoftu definitivno ide u prilog je mogućnost da se plan za seriju pokrenuo prije no što je itko pomislio. Reuters je, naime, prošle godine objavio da Ubisoft pregovara s Netflixom o razvoju TV serije, no do danas nije razjašnjeno radi li se o 'Assassin's Creedu'.

Kako god okrenuli, očigledno je da nam na ekrane dolazi još 'Assassin's Creeda'. Hoće li biti bolji od filma? Saznat ćemo nakon što dobijemo prve službene detalje.

Foršpan za film 'Assassin's Creed' Izvor: Društvene mreže / Autor: ubisoft