DOČEKALI SMO

Nabava.net odsad postoji i kao mobilna aplikacija

12.05.2016 u 13:25

Bionic
Reading

Nabava.net, domaća stranica za uspoređivanje cijena trgovina, predstavila je mobilnu aplikaciju za usporedbu cijena trgovina. Prvom, kako tvrde, aplikacijom te vrste na hrvatskom tržištu obilježavaju 15 godina djelovanja

Mobilna aplikacija razvijena je u suradnji s tvrtkom Ars Futura, a dostupna je za uređaje s operativnim sustavima Android i iOS (iPhone).

Osim standardnih mogućnosti pretraživanja po ključnim riječima i filtriranja po raznim kriterijima (kategorijama, proizvođačima, karakteristikama proizvoda i slično), aplikacija nudi i opciju postavljanje Price Alarma. Za željeni proizvod možete definirati ciljanu cijenu. Kad cijena proizvoda padne ispod definirane razine, dobit ćete obavijest na mobitel.

Osvježena je i web stranica Nabava.net, na kojoj su od sad dostupni vodiči, savjeti i preporuke za kupnju.

Nabavu.net su kao studentski projekt 2001. godine pokrenuli Josip Maslać i Šime Essert. Dosad su poslovanje proširili na Srbiju (ponuda.rs), a od početka ove godine i na Sloveniju (pametno.si) gdje su, prema vlastitim podacima, u prva tri mjeseca privukli više od 60 trgovina i 450 tisuća objavljenih proizvoda.