jeziva ponuda

Na Steamu traje Halloween rasprodaja - ugrabite tone izvrsnih naslova po smiješno niskim cijenama

31.10.2019 u 12:52

Bionic
Reading

Ako tražite izvrsnu videoigru za produljeni vikend, bacite pogled na Steamovu Halloween rasprodaju i pronađite idealni jezivi naslov po sniženoj cijeni

Steam je, kao što to obično biva u ovo doba godine, pripremio hrpu sezonskih popusta u sklopu svoje Halloween rasprodaje. U ponudi je moguće pronaći hrpu sniženih horor naslova, kao i velik broj 'običnih' igara za gejmere slabijeg srca. Ako želite uštediti, požurite se, jer rasprodaja traje do 1. studenog.

Premda igre u ponudi nisu razvikane kao trenutni bestseleri ljeta i zime, i dalje je tu hrpa igara sa cijenama srezanima na manje od 50 posto. Ako zbilja nemate pojma što ugrabiti, evo nekoliko naših prijedloga.

'Renovirani' Resident Evil 2 pokupio je hrpu pohvala kod kritika i gejmera, a trenutno ga je moguće pokupiti za pola cijene. Ako vam je više stalo do igara gdje igrate krvopije, tu je prošlogodišnji Vampyr, nesavršena ali zabavna akcijska avantura s daškom strave koju je moguće ugrabiti po 66 posto sniženoj cijeni.

Konačno, tu je novi Prey, izvrsna znanstveno fantastična horor igra iz prvog lica koja će oduševiti sve ljubitelje Bioshocka i System Shocka. Prey je moguće kupiti po 50 posto sniženoj cijeni.

GEJMING

Pronašli smo pet savršenih videoigara za petominutne pauze

Pogledaj galeriju