KOŠARICA

Mučite muku s listama za kupovinu i konverzijama u euro? Ova domaća aplikacija bi vam mogla pomoći

04.01.2023 u 09:50

Bionic
Reading

Aplikacija omogućava izradu i dijeljenje lista za kupovinu, a podržava velik broj dućana i trgovačkih lanaca koji su prisutni u Hrvatskoj

Zadarska softverska kompanija predstavila je novu aplikaciju Košarica. Iza nje stoje Luka Čirjak koji je imao ideju krajem ljeta i tvrtka Smart Solutions koja je samu aplikaciju izradila.

Košarica nudi pregled trenutnih akcijskih ponuda u svim većim trgovačkim lancima na području Republike Hrvatske. Unutar nje se može pretraživati različite artikle, slagati liste za kupovinu po raznim trgovinama, podijeliti ponude s prijateljima te koristiti jednostavan konverter valute. Autori aplikacije najavljuju i skorašnji dolazak dodatnih značajki, kao i podrške za nove trgovine.

Aplikacija Košarica prilagođena je korisničkim potrebama i omogućuje vam jednostavno kreiranje liste za kupovinu po pojedinom trgovačkom lancu.

Košarica je dostupna za Android mobilne uređaje, no u budućnosti će biti dostupna i za iOS. Aplikacija trenutno podržava trgovine Kaufland, Konzum, Studenac, NTL, Interspar, Spar, Boso, Lidl, Eurospin, Plodine, DM i Roto svijet pića, s time da autori listu uskoro planiraju proširiti.

Košaricu možete preuzeti putem Google Play Storea.