KVALITETA. BRZINA. FER CIJENA.

Motorola počinje koristiti nove procesore u svojim mobitelima

11.02.2021 u 12:13

Bionic
Reading

Motorola u 2021. godini planira povećati svoje napore u demokratizaciji tehnologije. Tvrtka želi svima pružiti pravo na smislene inovacije, a ta strategija bit će primijenjena na cjelokupan Motorolin portfelj, od ultra premium modela RAZR, sjajne serije Moto G, do neizostavne franšize Moto E

Svijet se drastično promijenio od 2020. i svi tražimo način za prilagodbu “novom normalnom”. Te promjene dovele su i do novih potreba korisnika. Ljudi su postali znatno pragmatičniji i svjesniji važnosti štednje prilikom donošenja brojnih životnih odluka.

Motorola želi izaći u susret tim odlukama korisnika koji traže telefone visoke kvalitete i zavidnih performansi po fer cijeni.

NOVO PARTNERSTVO. NOVE PRILIKE.

Motorola s velikim zadovoljstvom proširuje svoju obitelj suradnjom s proizvođačem čipova Unisocom.

Unisoc je jedan od najvećih proizvođača procesora na svijetu s istraživačkim centrima u SAD-u, Indiji, Finskoj i Kini.

Motorola u 2021. godini planira predstaviti pametni telefon koji će biti opremljeni procesorom Unisoc T700.

OTKLJUČAVAMO SNAGU NOVIH TEHNOLOGIJA.

Unisocov čip napravljen je pomoću 12-nm tehnologije, ima osam jezgara (6xA55 Arm Cortex 1.8Ghz i 2xA75 ARM Cortex 1.8Ghz) i donosi brojne napredne funkcije koje se danas mogu pronaći u brojnim premium mobitelima. T700 može podržati frekvenciju osvježavanja ekrana do 90Hz, kao i LPDDR4 memoriju. Najveća prednost za korisnike svakako je mogućnost upotrebe najnovijih tehnologija po pristupačnoj cijeni.

PERFORMANSE.

Unisocovi procesori donose ozbiljnu snagu koju su potvrdili benchmark testovi. T710 procesor pokazao je bolje performanse u usporedbi s čipovima rivala kao što su Snapdragon i Mediatek.

Tvrtka je u 2020. godini predstavila i svoj najmoćniji procesor Tiger T7520 koji se sastoji od četiriju Cortex-A76 i četiriju Cortex-A55 jezgara. Čip pruža mogućnost 5G konekcije i podržava frekvenciju osvježavanja ekrana do 120Hz. Zahvaljujući tehnologiji 6nm EUV, potrošnja baterije smanjena je za 8%.

Impresivni testovi performansi i kvaliteta Unisocovih procesora predstavljaju glavne razloge zbog kojih ih je Motorola odlučila uvrstiti u svoju obitelj mobilnih telefona.

O tvrtki Motorola

Motorolu Mobility LLC 2015. godine preuzeo je Lenovo Group Holdings u čijem vlasništvu u potpunosti funkcionira kao podružnica zadužena je za dizajn i proizvodnju svih mobilnih uređaja pod brendom Moto i Motorola..