PRIJENOSNICI

Moćni Dellov Inspiron 7000

03.12.2013 u 15:50

Bionic
Reading

Dell je za vas pripremio do sada najtanje, najjače i najbolje prijenosno računalo Inspiron serije 7000 koje objedinjuje snažnu izvedbu te jedinstvenu kombinaciju materijala

Osim vrhunskih performansi, Inspironi serije 7000 odlikuju se i izuzetnim tankim i elegantnim dizajnom. Ovaj model donosi rubove dijamantna reza, a kovani aluminij dodatno pridonosi osjećaju sigurnosti.

Opremljen je pozadinski osvijetljenom tipkovnicom, procesorom Intel 4. generacije (Haswell) Core i5 i i7 za maksimalnu učinkovitost, kao i SSD opcijom za brže podizanje sustava i učitavanje aplikacija.

Kako bi rad na ovom računalu bio još učinkovitiji, svi laptopi Inspiron serije 7000 dolaze sa zaslonom osjetljivim na dodir Corning Gorilla Glass NBT s kapacitetom za rad s deset prstiju.

Modeli ove serije sa 14 i 15-inčnim zaslonom mogu biti dodatno opremljeni Full HD, jarkim 300–nittouch ekranom koji prikazuje 97 posto više piksela od HD-a i kutove gledanja od 160 stupnjeva, dvostruko više nego redoviti HD.

U skladu s Dellovom posvećenosti održivosti, u pakiranju Inspirona serije 7000 prvi put se koristi pšenična slama kao dio ambalaže. Pšenična slama preostali je dio pšenice nakon žetve koji poljoprivrednici najčešće spaljuju.

Korištenjem naboranog kartona, 15 posto kojeg čini pšenična slama, Dell pomaže korisnicima u smanjenju ugljičnog otiska te pomaže rast susjednih industrija, pritom zadržavajući svoju predanost očuvanju okoliša.