POSEBNOST DO KRAJA

Mercedes sutra predstavlja pravu šestmetarsku poslasticu!

17.08.2016 u 13:31

Bionic
Reading

Već neko vrijeme Mercedes publici na društvenim mrežama na kapaljku daje informacije o svom novom uratku. I dok s brandom Maybach ovaj poznati proizvođač automobila nije napravio mnogo godinama, čini se kako stiže nešto potpuno novo - u obliku dvovratnog koncepta

Upravo zbog zatišja godinama očekivanja od novog Maybach vozila - makar i u vidu koncepta - su velika. Prvi siluetu koju je objavio Mercedes karakterizira nevjerojatno izdužena zakrivljena linija vozila, no dominira prednji dio automobila - izgledno da se unutra smjesti kakav veseli V12. Sve vezano uz detalje o konceptu jednostavno upućuje da su u Mercedesu odlučili ići u ekstreme.

Jedan od tih detalja je da je vozilo, nazvano Vision Mercedes-Maybach 6 Concept dugo čak šest metara!  Nedugo nakon toga, otkrilo se i lice vozila vidljivo na naslovnoj fotografiji, a sad je stiglo vrijeme i za kratki video pregled preko foto-društvene mreže Instagram:

Vision Mercedes-Maybach 6. First appearance in Pebble Beach on 18th August 2016. @gorden.wagener

A video posted by Mercedes-Benz (@mercedesbenz) on


Premijeru će ovaj uradak imati na Pebble Beachu 18. kolovoza. U sjenama i kratkim prikazima Maybach izgleda jednostavno fenomenalno - vrijeme je za otkrivanje na svjetlu dana.