ZA BOLJU BUDUĆNOST

LG će dijeliti OLED tehnologije s partnerima

20.09.2015 u 08:47

Bionic
Reading

LG Display, odjel južnokorejskog diva poznat po svojim OLED zaslonima, objavio je kako će sa svojim partnerskim tvrtkama osigurati znatno bolju tehničku suradnju. To posebno vrijedi za budućnost OLED tehnologija...

LG-jev odjel je nedavno održao događanje 2015 LG Display Tech Forum pod naslovom 'Novi izazovi i prilike u svijetu OLED-a', na koje je pozvao partnere Merck, Asahi Glass, Sumitomo Corp. i druge u svoju tvornicu. Predstavnici 13 partnerskih tvrtki iz polja novih materijala, obrade, stakla i elektronike su sudjelovali i obećali nikad bolju razinu suradnje za razvoj OLED i LCD tehnologija.

Među planovima za budućnost, LG želi smanjiti masu OLED panela kako bi bili još upotrebljiviji. No, to je tek dio priče. Veća pažnja vezana uz OLED materijal počela je ove godine, kako su cijene počele padati i kako je više proizvoda ugledalo proizvodne linije.

'LG Display je pisao povijest OLED tehnologija u više navrata, zahvaljujući i trudu i suradnji s partnerima. Nadam se kako ćemo nastaviti rasti i mijenjati stvari, kako bi vodili tržište zaslona i u budućnosti', rekao je LG-jev čelnik LG Display odjela Han Sang-beom.