VAŠA PLAYSTATION STATISTIKA

Koje ste igre najviše igrali na PlayStationu u 2023.? Saznajte ovdje

13.12.2023 u 20:30

Bionic
Reading

Sony je, kao i prošle godine, pripremio detaljni uvid u vaše iskustvo s PlayStationom u 2023., stvorivši šarenu (i za neke sramotnu) statistiku o vremenu provedenom uz njihovu popularnu konzolu

Svake godine PlayStation nam omogućuje da se osvrnemo na godinu dana provedenih uz njihovu konzolu. Igrači će dobiti ispis statističkih podataka kao što su broj odigranih sati, najigranijih igara, zarađenih trofeja i još mnogo toga.

Iako statistiku možete dobiti odmah, ona će se nastaviti ažurirati sve do 12. siječnja 2024., tako da potpunu sliku svoje godine u gejmingu možete pregledati početkom iduće godine. Novitet u 2023. su digitalne kartice koje možete pogledati i podijeliti sa svojim prijateljima, a koje ističu neke od vaših najdojmljivijih statistika, kao i besplatni avatar i digitalni kolekcionarski predmet za PlayStation Stars.

Da biste dobili vlastiti personalizirani sažetak PlayStation iskustva, jednostavno idite na Sonyjevu web stranicu sa sažetkom godine i prijavite se na svoj PlayStation Network račun. Ako želite, također možete odabrati da vam Sony izravno pošalje listu emailom. U svakom slučaju, možda ćete morati biti strpljivi kada pokušavate pristupiti svojoj statistici jer se čini da poslužitelji imaju problema s praćenjem navale gejmera koji im pokušavaju pristupiti odjednom.

Nakon što to napravite, vidjet ćete analizu gejmanja kroz 2023., uključujući koliko ste ukupno sati igrali ove godine, koliko ste ukupno igara igrali, koja je bila prva igra koju ste igrali 2023. i što postotak igara bio je PS4 naspram PS5. Možda najbolji dio je vaš 'Stil igre'. On vam daje oznaku na temelju žanra igara koje ste najviše igrali, piše Digital Trends.