LISTA HITOVA

Koje ćemo igre igrati u ožujku

02.03.2016 u 06:56

Bionic
Reading

Ovaj će ožujak biti neobično zanimljiv za sve igrače, kako zbog novih izdanja tako i zbog nekih starijih igara na novim platformama

Ovaj će ožujak biti neobično zanimljiv za sve igrače, kako zbog novih izdanja, tako i zbog nekih starijih igara na novim platformama

U studenom prošle godine na PlayStationu 4 napokon se mogao zaigrati hvaljeni Beyond: Two Souls. Već tada znalo se da slična sudbina očekuje i prethodni projekt Quantic Dreama. I da Heavy Rain na četvrtoj plejki zaigrati možete već danas!

Heavy Rain PS4 Gameplay

Trećeg dana ožujka na PC-u će se pojaviti multiplayer RPG Black Desert Online, a dan kasnije na zaboravljeni Wii U stiže HD remaster The Legend of Zelda: Twilight Princess koji smo prvi put mogli zaigrati prije točno desetak godina.

Black Desert Online "The Manifestation" Trailer

The Division. Da, znamo, svi čekate The Division. I dočekali ste ga. Naime, igra na tržište stiže 8. ožujka nakon nekoliko godina u razvoju. Igru je u beti isprobalo rekordnih šest milijuna ljudi i vjerujemo da će se mnogi od njih brže-bolje baciti na finalnu verziju.

Tom Clancy's The Division - 60FPS PC GAMEPLAY

 

Tri dana kasnije, 11. ožujka, na tržište stiže novi Hitman nazvan jednostavno - Hitman. Kao što vjerojatno znate i sami, igra će izlaziti epizodno na mjesečnoj bazi što mnoge obožavatelje nije učinilo previše sretnima.

HITMAN - Beta Launch Trailer

Sredinom ožujka izlaze EA Sports UFC 2 i to za PS4 i Xbox One te Pokken Tournament za Wii U, a krajem mjeseca Hyrule Warriors Legends za 3DS te MLB 16: the Show za PlayStation 3 te PlayStation 4.