MOBILNA DESTRUKCIJA

Kamo odlaze svi eksplozivni Galaxy Noteovi 7? U GTA V, naravno!

04.10.2016 u 16:41

Bionic
Reading

Najnovija modifikacija za Grand Theft Auto V, naravno, ne dolazi iz službenih izvora. Njezin autor ismijava Samsung i nedavni incident koji bi kompaniju mogao koštati puno novca - eksplozivnu bateriju smartfona Galaxy Note 7

Grand Theft Auto V najviše je poznat po hrpi nasilja, referenci na gangsterske filmove te, naravno, dobre stare krađe automobila. Najnovija modifikacija ne poboljšava njegovu grafiku niti nam ne donosi nove misije.

On se sprda sa Samsungovim ubacivši u igru eksplozivni Samsung Galaxy Note 7. Mobilni uređaj u Grand Theft Autu V čak ima i prepoznatljivu sliku na zaslonu te, najblaže rečeno, predstavlja puno veću prijetnju od smartfona koji se ponekad zna sam od sebe - zapaliti.

Ovdje je riječ o vrlo eksplozivnom oružju kojim doslovno možete sijati strah i trepet Dos Santosom. Nakon što pogledate video, vjerujte nam, bit će vam drago da novi Note nije sličan ovome u igri.

Želite li razoriti poneki automobil ili kamion eksplozivnim smartfonom? Svratite ovdje, skinite modifikaciju i uživajte.