VITALY JE STIGAO

Kakva odlična reklama za Split i Hrvatsku!

14.07.2015 u 16:43

Bionic
Reading

Majstor YouTube zezalica Vitaly Zdorovetskiy stigao je u Hrvatsku i već je izbacio prvi video blog. Kako je proveo prvu večer u Splitu? Pogledajte

Kao što smo već pisali, 27-godišnji rusko-američki internetski komičar provest će dio ljeta na području srednjeg Jadrana. Kako možete vidjeti u prvom objavljenom vlogu iz Lijepe naše, nije gubio vrijeme.

Nakon što se u centru Splita temeljito okrijepio lokalnim delicijama, zaputio se na Poljud i festival 'Ultra'. 'Ne znam kako ćemo ući, ali ući ćemo, Vitaly uvijek nađe način', rekao je u videu. Problem je na kraju riješio tako što je - kupio ulaznicu.

Putem su Vitalyja zaustavljali obožavatelji iz Hrvatske i inozemstva, tražeći da se fotografiraju s njim za uspomenu. Prije ulaska u splitski stadion primijetio je kako ljudi 'piju po ruski', sjedeći po podu. Imao je zanimljiv susret s redarom na ulazu, srećom bez ozbiljnijih posljedica. Nije nedostajalo alkohola i zgodnih djevojaka.


Njegovi vlogovi mogli bi biti odlična reklama za Hrvatsku. Prema navodima Wikipedije, njegov glavni kanal na YouTubeu do 15. lipnja ove godine prikupio je više od milijardu pregleda i 8,3 milijuna pretplatnika, dok njegov vlog bilježi više od 96 milijuna pregleda i više od 1,3 milijuna pretplatnika.

Pogledajte:

FIRST DAY IN CROATIA!!